Karleuša se pohvalila poklonima od fanova, pa im dala ogromno obećanje: Ono što vam spremam prevazilazi vaša najluđa očekivanja! (FOTO)

11.03.2023

22:50

0

Pevačica i dalje u strogoj tajnosti čuva sve vezano za projekat na kom već godinama radi

Karleuša se pohvalila poklonima od fanova, pa im dala ogromno obećanje: Ono što vam spremam prevazilazi vaša najluđa očekivanja! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša pokazala je u okviru najnovijih Instagram „storija" jedan od razloga zašto veruje da ima bolje fanove od svih. Pojedinci su je, naime, oduševili slikom s njenim likom, kao i čestitkom u kojoj su istakli da je „ovo njena godina" - u kojoj se njen novi album „Alfa" budi i ostavlja sve bez daha.

Naglasili su i kako s nestrpljenjem iščekuju kada će njen pomenuti projekat, na kom već godinama radi, ugledati svetlost dana.

Ovim gestom u potpunosti su je razoružali pa im je dala veliko obećanje, ali ipak uspela da detalje vezane za novitete na poslovnom planu, kao po običaju, sačuva u strogoj tajnosti.

- Hvala mojim vernim fanovima na svoj ljubavi koju mi bezrezervno pružaju i u dobru i u zlu. Niko nema fanove kao ja. Niko na planeti, u najtežim životnim momentima, a bilo ih je tako puno, uvek sam pomislila na ljude koji me vole i podržavaju, mlade ljude koji u meni vide inspiraciju i snagu i nisam mogla da ih izneverim i posustanem - napisala je Jelena, pa dodala:

- Hvala vam što ste moja motivacija i razlog da idem dalje. Verujte mi, ono što vam spremam... Prevazilazi vaša najluđa očekivanja i nadanja. To će biti moj poklon armiji divnih ljudi. Koja zaslužuje najbolje - zaključila je JK.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike