Severina pod istragom zbog pretnji direktorki škole njenog sina?

14.05.2022

18:36

0

Pevačica je priznala da se verbalno obračunala sa Ljiljanom Klinger

Severina pod istragom zbog pretnji direktorki škole njenog sina?
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković je zbog pretnji Ljiljani Klinger, direktorki škole koju pohađa njen sin Aleksandar navodno pod istragom Državnog tužilaštva Republike Hrvatske (DORH).

Naime, Severina je sada pod istragom DORH-a zbog oštrih poruka koje je krajem prošle godine slala direktorki škole njenog sina. Kako se navodi, ona je Klingerovu nazivala starom, šepavom i ružnom babom koju bi zadavila rukama, prenosi 24sata.hr.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

 

Podsetimo, u porukama je Severina direktorku navodno žestoko isprozivala i uputila joj neprimerene reči. 

- Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo“, „Stara šepava ružna babo“, „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete“ - poruke su kojima je Severina navodno uznemiravala Ljiljanu.

Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…“ - navodilo se dalje. 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

 

Nakon objavljenih poruka, Severina se oglasila za medije i priznala da je Ljiljani uputila nekoliko poruka, u besu.

- Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom - rekla je Vučkovićeva za B92 i dodala: 

- Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome - dodaje ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

 

Pevačica ističe da direktorka škole po svaku cenu želi da napravi žrtvu od sebe i nju izvrgne ruglu. 

- Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu - kazala je Severina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike