Severinina majka se pojavila na saslušanju: U stopu je pratila pevačicina advokatica, a zbog ovoga je davanje iskaza prekinuto!

25.02.2023

13:45

0

Tuča sestara ponovo je i u fokusu javnosti

Severinina majka se pojavila na saslušanju: U stopu je pratila pevačicina advokatica, a zbog ovoga je davanje iskaza prekinuto!
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Vučković, Severinina majka, pojavila se proteklog petka u Županjskom sudu u Splitu. Nekoliko puta do sada već nije dolazila zbog, kako se navodilo, zdravstvenih problema, pa zbog ovog događaja sada i te kako bruji tamošnja štampa.

Kao svedok svađe i tuče između pevačice i njene sestre Marijane Popović, došla je u pratnji advokatice Jasmine Biloš, koja inače zastupa njenu poznatu naslednicu. Severina, međutim, prenosi dalje „24sata.hr", nije došla jer nije u zemlji. Još uvek se nalazi na Maldivima. Ona se takođe ranije nije pojavljivala iz istih razloga kao i njena majka.

Za javnost još uvek nije poznato šta je Ana pred zakonom tačno ispričala. Pojedinci su u jednom trenutku prenosili kako joj je bilo i pozlilo zbog svega, međutim, prema tamošnjim napisima, davanje iskaza bilo je prekinuto pošto je bila zatražila da popije malo vode.

Podsetimo, Severina je optužena za pretnje posle sukoba sa Marijanom. Pevačicina sestra je prva bila ispitana, za njom još jedna članica porodice, pa tek na kraju i majka.

Kada svi svedoci budu ispitani, biće odlučeno da li će protiv Vučkovićeve biti podignuta i optužnica ili neće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severina se prošli put nije pojavila jer je imala zdravstvenih problema i kako je istakla, morala je na operaciju. O ovom nedolasku, navodi se dalje, obavestila je sud, a svoju advokaticu poslala je s majkom Anom jer nije bila u mogućnosti da ispuni svoje obećanje i isprati je na njeno saslušanje, pošto nije u zemlji, zaključuju tamošnji mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike