Pretila mu, sad je opet cinična! Severina o patrijarhu Porfiriju: Majka hrani moj bezobrazluk!

02.03.2023

10:58

1

Ona se sve vreme smejala

Pretila mu, sad je opet cinična! Severina o patrijarhu Porfiriju: Majka hrani moj bezobrazluk!
Patrijarh Porfirije i Severina Vučković - Copyright Tanjug/ Sava Radovanović/Antonio ahel/ATA Images

Severina Vučković godinama nije davala izjave za srpske medije, a naročito otkako se razvela od Igora Kojića sa bivšim muževima joj se svašta dešavalo.

Jedan od skandala koji je prati je afera koju je napravila sa srpskim patrijarhom Porfirijem, koji je kasnije bio prinuđen da prijavi uznemiravanje hrvatskom tužilaštvu od strane pevačice. Ipak, sada je ponovo cinično govorila o njemu, te rekla i ko podstiče da se ona tako ponaša.

Severina je dobro raspoložena komentarisala to što u Srbiji ima mnogo negativnih mišljenja o njoj, naročito posle pretnji upućenih srpskom patrijarhu.

Da li se nekad zbog neke izjave pokajala, pevačica je rekla:

- Uvek se pokajem (smeh), a posle se ispovedim. Nekad katoličkom svešteniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Bar dosad nisu (smeh) - izjavila je uz dozu provokacije, a zatim rekla kako njena majka Ana dodatno hrani takvo ponašanje ćerke.

- Šta da vam kažem... Sva sam na mamu. A ona me, kad sam prema nekima preintenzivna ili preoštra, ok kad sam i bezobrazna, samo nazove i samo još nahrani umesto da me smiri. Govori mi: "Bravo, ćerce, neka si im rekla, trebalo je i jače" (smeh). I kako sad da ja kažem šta mi je na duši kad to sazri u meni - kazala je Vučkovićeva za "Stori".

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

 

Podsetimo, u javnost su isplivale poruke koje je hrvatska pevačica slala patrijarhu Porfiriju, te mu čak i pretila. 

"Pope, pope, družiš se s krimosima" - pisala je ona između ostalog, a iako on najpre nije reagovao, kasnije je bio prinuđen da zaustavi svakodnevno uznemiravanje, pa je poglavar SPC na kraju sve prijavio hrvatskom tužilaštvu (DORH - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je pokrenulo predistražni postupak protiv Severine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike