Severina prvi put o druženju njenih bivših, progovorila i o sukobu sa sestrom: Ničija nije do zore gorela!

28.02.2023

21:39

0

Pevačica je posle dužeg vremena progovorila za domaće medije

Severina prvi put o druženju njenih bivših, progovorila i o sukobu sa sestrom: Ničija nije do zore gorela!
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković stalno je tema medija u regionu, a neke stvari privlače pažnju više nego što bi možda ona sama volela.

Jedna od tema o kojoj se pisalo jeste njen sukob sa sestrom Marijanom, a pevačica je priznala da joj je žao zbog svega toga, najviše zbog njene majke

- Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: "Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare". Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili - ispričala je Severina.

ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Severina i njena sestra Marijana Popović

Ona se osvrnula i na druženje njenog bivšeg supruga Igora Kojića i oca njenog deteta Milana Popovića, te otkrila da li je bila šokirana kada je to videla.

- Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što verujem da ničija nije do zore gorela - rekla je ona, pa kratko prokomentarisala razvod od Igora:

- Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim.

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić i Milan Popović

Pevačica se osvrnula i na to što je prozivaju da mrzi Srbe.

- U istom pitanju sam i liberal i nacionalista. Ili sam kako kome paše. Meni ni levi ni desni nikad nisu bili problem, nego sam možda ja njima problem. Odlazim na "Pride" šetnju za LGBTQ zajednicu, bila sam na protestu za prava žena na abortus u slučaju jedne trudnice s neizlečivo bolesnim plodom. Ali nedavno sam bila i krsna kuma jednom predivnom i prepametnom dečaku. Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju ko je otac mog deteta, moj bivši suprug, moj kompozitor... Sve Srbin na Srbinu (smeh) i onda neko napiše da sam 'osvedočena mrziteljka Srba' - kaže Severina i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

- Kako to neko može da napiše kad zna da nije istina? Severina se dobro klikće, pričaju urednici... Ma, nađite vi sebi neku drugu klikabilnu žrtvu (smeh). Tu ću stati, jer zaista nemam razloga da se pravdam svojoj publici, koliko god me blatila žuta bulevarska štampa u Srbiji ili Hrvatskoj. Moj pokojni otac Sever bio bi strašno ponosan da zna da sam politički prognanik. Mnogo bi ga to radovalo, uvek je bio za pravdu i za to da se stvari nazivaju pravim imenom pa makar bili za to kažnjeni, a ne – na pravdi Boga – nagrađeni. Dobar je to osećaj.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike