Severina objavila prepisku sa direktorkom kojoj je pretila: Nazvala ju je monstrumom, poručila joj da će sve izaći na videlo!

15.07.2022

09:43

0

Pevačica ne odustaje od toga da se obračuna sa njom i istera pravdu

Severina objavila prepisku sa direktorkom kojoj je pretila: Nazvala ju je monstrumom, poručila joj da će sve izaći na videlo!
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Državno tužilaštvo u Zagrebu tereti Severinu Vučković za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin. 

Pevačica je rešila ovim povodom da se oglasi, te je napisala "Pismo jedne majke" u kom je opisala šta je njen naslednik, kog je dobila iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, prolazio u školi. Severina je na svom nalogu na Instagramu objavila i lekarske nalaze i istakla je da sudija nije hteo ni da ih pogleda i da joj je odmah oduzeo dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Međutim, to nije sve. Pevačica je objavila i prepisku sa pomenutom direktorkom, gde joj je između ostalog rekla da joj ne piše kao Severina, već kao majka, te da zahteva da zna zašto maltretira njeno dete.

- Što bi novinari napisali, "Došli smo do važnih poruka". Direktorka iz pakla Ljiljana Klinger mesecima obmanjuje policiju, DORH, javnost, navodno jer se boji mojih pretnji. A kada sam javno, pre tri godine, rekla da je maltretirala moje dete, nikom ništa. A kažu da sve institucije rade za "dobrobit deteta" - piše Severina i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

- Jedine ozbiljne pretnje sa moje strane su bile da ću sve dati u medije. Za takve poput nje to je velika pretnja. Ona je povlašćena direktorka, njeni učenici se direktno upisuju na MIOC. Kako to? Kako to? Neke mame je zatvarala u školu i brojnih primera ima. 

Pevačica ističe da ju je direktorka prijavila zbog toga što se boji svega što je sama radila.

- Prijavila me je treći put DORH-u jer se boji za sve ono što je radila. Od prvog dana školovanja mi je zabranila da odlučim ko će doći po moje dete. Otac se nije slagao sa mojim izborom, što je ona slepo pratila i tako kršila četiri godine sudsku presudu. Prepiske koje je dala medijima su nepotpune. Da je, kako tvrdi, toliko uplašena, opovrgavaju njene poruke koje mi je slala. To nisu bile pretnje nego komunikacija primerena njenom ponašanju - piše Severina i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Donosim nove poruke, gde se vidi da me je zvala na dan ročišta u Splitu. Naizgled ljubazna gospođa. Vidi se da sam ja nju blokirala, ona mene nije. Kako to? Kako to? Evo nove pretnje, ako i dalje bude iznosila neistine na svedočenjima, onda ću objaviti sve njene mejlove. 

Kako će se dalje ova saga odvijati i da li će Severina baš sve obelodaniti, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike