Keba optužio Severinu da mu sabotira nastupe: Otkad su se Igor i ona razveli svaki moj nastup u Hrvatskoj se opstruira!

02.03.2023

09:33

0

Oglasio se o optužbama i pevačicin menadžer

Keba optužio Severinu da mu sabotira nastupe: Otkad su se Igor i ona razveli svaki moj nastup u Hrvatskoj se opstruira!
Severina i Keba - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Afera "cajke" dobila je novu dimenziju, i to ne toliko dobru po Dragana Kojića Kebu, jer njegove nastupe u Hrvatskoj navodno sabotira bivša snajka - Severina Vučković, zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem i njegovim saradnikom Edvinom Softićem.

U Puli je trebalo da nastupaju, osim Kebe, i Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš, ali je gradonačelnik tog grada Filip Zoričić zabranio održavanje koncerta. Sada se Keba oglasio o novim saznanjima medijima, potvrđujući da ima istine u navodima da je njegova bivša snaja umešana u sabotiranje.

ATAImages/Antonio Ahel
Igor Kojić

- Mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - rekao je Keba, a zatim dodao da mu je žao zbog cele situacije oko otkazivanja koncerta.

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu - poručuje folker i dalje poslao poruku publici u Hrvatskoj.

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay
Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta

- U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života - istakao je Kojić za Kurir, a o ovim optužbama oglasio se i Severinin menadžer, koji nije bio rečit kao Keba, ali je rekao šta misli o svemu.

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - poručio je Petrović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike