Bilja Krstić o naslednicama, pa unuci koja je dete s posebnim potrebama: Od retkih sam mama koje su ispisale decu iz muzičke škole!

06.03.2023

09:35

0

Pevačica objašnjava šta ju je nateralo na takav korak

Bilja Krstić o naslednicama, pa unuci koja je dete s posebnim potrebama: Od retkih sam mama koje su ispisale decu iz muzičke škole!
Biljana Krstić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Biljana Krstić dotakla se svoje porodice gostujući u jednoj emisiji, pa između ostalog ispričala kako je ćerke od sada 30 i 36 godina svojevremeno ispisala iz muzičke škole. Milica i Lenka, inače, svakako su od nje nasledile dara, međutim, Bilju je profesorka bila iznervirala, pa se njihovo školovanje tu i prekinulo.

- Milica i Lenka vole muziku, ja sam jedna od retkih mama koje su ispisale decu iz muzičke škole. U šali govorim da nisam imala vremena da vežbam. U stvari me je iznervirala jedna profesorka solfeđa koje je zvala i obratila se meni i rekla da nisu nešto navežbale - objasnila je ona u emisiji „Pusti brigu", pa dodala:

- Odgovorila sam da nemam ja više šta da vežbam, da sam ja svoje navežbala.

Zatim, nastavila je i detaljno na temu mezimica, pa spomenula i unuku Nou, te otkrila kako ona odrasta okružena s puno ljubavi i pažnje.

„Mnogo smo postigli!"

- Milica je završila na politethnici industrijski dizajn, inače veoma lepo fotografiše, ima svoj studio i pristojno radi pojedine sešne. Noa, njena ćerka, a moja unuka i mezimica, sada ima 10 godina i raste sa puno pažnje i ljubavi. Iako je Noa dete sa specijalnim potrebama, kažu da je medicinski fenomen, dakle sve ono što je rečeno da neće moći, mi smo postigli uz ogromnu ljubav i puno vremena - kazala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike