Ljuba Perućica otkrio detalje iz braka sa Katarinom, pa progovorio o ljubomori: Radim noću, okružen sam ženama!

02.03.2023

18:01

0

Supruga mu je najveća podrška

Ljuba Perućica otkrio detalje iz braka sa Katarinom, pa progovorio o ljubomori: Radim noću, okružen sam ženama!
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Ljubomir Perućica u mladisti je imao buran ljubavni život, izlazio je sa mnogim devojkama, a mnogi pamte i njegovu romansu sa pevačicom Aleksandrom Prijović. Tako je bilo sve dok se nije skrasio pored Katarine Kolozeus, sa kojom je u skladnom braku već godinama.

Sa Katarinom se odlično slaže najpre jer mu je ona velika podrška za sve što radi i dobro razume prirodu njegovog posla.

Međutim, svaka prethodna veza naučila ga je mnogo o životu i oblikovala u čoveka kakav je danas. On je proteklog vikenda gostovao u jednoj emisiji gde je tema bila muško-ženski odnosi, a voditeljka ga je upitala na šta su sve devojke spremne kada vide da gube mušku pažnju.

Printscreen Instagram/ljubaperucica
Ljubomir Perućica i Katarina Kolozeus

- Ja bih rekao da imaju dve vrste. Jedna je ona koja će dati sve od sebe, znači prevrnuće sve, boriće se da proba da te vrati, a ona druga je ona koja će istog momenta da kaže: „Blok“ - iskren je bio Ljuba u emisiji „Magazin In“.

Muzičar je već nekoliko godina u srećnom braku, a na pitanje šta je najbitnije da bi ljubav odolela svim iskušenjima, imao je interesantan odgovor.

- Tolerancija, razumevanje i pre svega jake emocije. Nisam uopšte ljubomoran, možda sam bio ljubomoran na samom početku. Izgradili smo odnos pun poverenja, nije ljubomorna ni Katarina iako radim noću i okružen sam ženama - rekao je Ljuba nedavno, prenosi Grand.

Amir Hamzagic/ATAImages
Ljubomir Perućica

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike