Sve o avanturama Ljube Perućice sa Tajlanda! Supruga ga tamo izluđuje, a on poručuje: Sve što se desi ovde, ostaje ovde!

12.02.2023

07:45

0

Pevač progovorio i o provokativnim fotografijama koje su privukle veliku pažnju

Sve o avanturama Ljube Perućice sa Tajlanda! Supruga ga tamo izluđuje, a on poručuje: Sve što se desi ovde, ostaje ovde!
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljuba Perućica je sa suprugom Katarinom krajem januara otišao na odmor na Tajland, gde obilaze razne znamenitosti, isprobavaju hranu i upijaju novu kulturu.

U intervjuu za 24sedam upravo sa ove egzotične destinacije, Ljuba je prokomentarisao provokativne fotografije koje je objavio, a koje su privukle veliku pažnju, kako se provodi na Tajlandu, ali i šta ga izluđuje kod supruge kada su na putovanju.

Kakav je provod na Tajlandu i zašto ste baš odlučili da odete baš na ovu destinaciju?

- Prvi put sam na Tajlandu i oduševljen sam ovom zemljom. Ovde možete da uživate u pravom porodičnom odmoru, a možete i da ludujete svake večeri po klubovima. Inicijator za dolazak ovde je bila Kaća, jer bi ona svako moje zimovanje zamenila za letovanje (smeh).

Tvoje prve fotografije sa Tajlanda su privukle veliku pažnju, jesi očekivao takvu reakciju i da li možeš da nam kažeš nešto više o tome kako je došlo do tog susreta?

- Ta serija fotografija i jeste imala za cilj da privuče veliku pažnju i da svi moji pratioci vide kako zaista izgleda noćni život Tajlanda. Ovde postoji ulica "bluda i nemorala", gde je sve dozvoljeno i samo ću vam reći da ovde svuda možete čuti rečenicu: 'Šta se desi na Tajlandu, ostaje na Tajlandu'.

Da li možemo da očekujemo još nešto tako provokativno?

- Ja bih možda i postavio nešto luđe, ali naš narod voli sve da izvitoperi i okrene kako nije, tako da je ovo bilo sasvim dovoljno da se dočara barem deo atmosfere.

Ima li nešto što bi izdvojio da ti se posebno dopalo, neka hrana ili znamenitost, kao i šta ti se najmanje dopada?

- Da krenem od toga šta mi se najmanje dopada, to je da nisu baš najčistiji kao narod i trebalo nam je vremena da prihvatimo da jedemo na njihovim "pijacama", jer sve izgleda neuredno. Međutim, hrana je preukusna. Svakog dana jedem njihov čuveni "Pad thai", supe su im fantastične i sve je često ljuto, pa morate da naglasite ako niste ljubitelj toga. Najviše od svega mi se dopada voće! Imaju dosta vrsta koje ne mogu kod nas da nađu, a i ono što može nema ni približno isti ukus.

- Ono što je u ovoj zemlji otkačeno, ali meni se dopalo, je njihov saobraćaj koji bih opisao kao kolateralni haos. Vozi se levom stranom i ludački, bez mnogo pravila, kao u igrici. Ovde semafori često nemaju funkciju. Posebno sam oduševljen neverovatnom prirodom i prelepim plažama.

Kada putujete, koja Katarinina navika te nervira i obrnuto, koja ti odgovara?

- Jako, jako me nervira njena užasna navika za cigarama, jer ne može bez nje ni 15 minuta, tako da smo uvek u problemu. Ovde je, inače, skoro svuda zabranjeno pušenje, a marihuana je legalizovana i svuda po ulici može da se oseti miris i da se kupi. Iako je tako, nisam se usudio da probam. Nemam ništa protiv što je drugi konzumiraju, ali mene to ne privlači. A šta mi odgovara kod nje - to što voli da ustaje rano i da istražuje zemlje u kojima putujemo, tako da uvek imamo jedan lep i aktivan odmor u kom uspemo da vidimo kako neki narod zaista živi.

Da li je Tajland skup i da li vi gledate na nečemu da uštedite ili ste se potpuno opustili?

- Tajland nije više tako jeftin kao što je nekada bio, većina cena je kao u Beogradu. Ovde se cenka za sve i svašta, svi probaju prvo da ti prodaju pet puta skuplje, ali brzo smanje cenu na nešto što je realno. Mi smo od onih koji ne vole da gledaju na svaki dinar koji potroše na odmoru, ali se ni ne hranimo po skupim restoranima, već istražujemo kako oni žive i gde se hrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike