"Radim to da se ne bih šminkao!" Ljuba Perućica iskreno o estetskim korekcijama i supruzi: Da se ona pita bio bih skandal majstor!

16.12.2022

10:25

0

Pevaču je jako bitan fizički izgled

"Radim to da se ne bih šminkao!" Ljuba Perućica iskreno o estetskim korekcijama i supruzi: Da se ona pita bio bih skandal majstor!
Ljubomir Perućica - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Proteklih dana na Radio Televiziji Srbije snimao se novogodišnji program koji će biti emitovan u prazničnim danima i novogogodišnjoj noći, a tim povodom na snimanju u Košutnjaku okupio se veliki broj estradnih umetnika, među kojima je i pevač Ljubomir Perućica.

Ljuba se proslavio u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', a mnogi ga pamte i po ljubavnoj romansi sa Aleksandom Prijović

Folk pevač je dao intervju okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Pevač je na samom početku priznao da je smršao čak 15 kilograma za nepuna dva meseca. Bio je na specijalnom režimu ishrane i imao je čvrstu volju. 

24sedam/Mladen Mijatović
Ljubomir Perućica

- Skinuo sam 15 kilograma za nepuna dva meseca. Uspeo sam to snagom volje i specijalnim režimom ishrane. Bilo mi je jako teško, jer sam jeo samo jednom dnevno zbog pravila te dijete. Supruga insistira da se jede, a ja bih da sam an dijeti i uspeo sam, vratio sma se na staro. Lepši sam kad smršam, bolje izgledam i uživo i na televiziji, a to je sada shvatila i moja supruga. Naravno da mi je bitan fizički izgled, ali mnogo volim da jedem i teško mi je da se kontrolišem - kaže Perućica

Pevač se ovom prilikom dotakao i estetskih korekcija, pa priznao da će ponovo posetiti estetičara, jer mu se zbog prirorde posla i načina života uvek vraćaju tamni podočnjaci.

- Jedino što ću sigurno ponovo raditi to su podočnjaci, koji se iznova vraćaju. Kad god ih uradim to treba ponovo posle nekog vremena, i sad ću morati ponovo, kako se ne bih puno šminkao - kaže pevač.

Ovom prilikom otkrio je koliko se njegova supruga pita kada je u pitanju njegova karijera, pa priznao da bi ona od nejga napravila ''skandal majstora'' da može.

ATAImages/Antonio Ahel
Ljubomir Perućica sa suprugom

- Pita se dosta, nema sluha inače, ni ritma. Ona je običan slušalac, to je jako bitno. Muzičari slušaju sa stručne strane, tako da njen komentar mi je presudan. Njoj najviše smeta što ne volim da napravim skanal koji bi me više plasirao u medijima. Ona bi da napravi da sam bio sa nekom, da se piše u medijima. Ona da se pita ja bih bio u svakoj žutoj štampi, ali ja nemam stomak za to, tako da srećom ona nije moj Pi-Ar - zaključio je Perućica, pa otkio kako uspevaju da odole nesuglasicama u braku:

- Ona zna šta moj posao nosi, često nisam kod kuće, znala je šta je čeka jer je bila u medijima. Imamo toleranciju, volimo se puno i funkcionišemo savršeno - priznaje Ljuba.

Za kraj je otkrio šta priprema na poslovnom planu za naredni period.

- Radim punom parom, ko preživi do 31. pričaće. Snimam spot za brzu pesmu koja će izaći do Nove Godine. Imam tri spore pesme i jedna duet u pripremi - kaže Ljuba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike