Ljuba Perućica za 24sedam otkriva: Voleo bih da imam barem dvoje dece!

25.11.2020

18:55 >> 18:00

0

Pevača smo sreli na snimanju jedne emisije, pa porazgovarali o predstojećim praznicima koji će se odvijati u vreme korone, planovima za budućnost i porodici

Ljuba Perućica za 24sedam otkriva: Voleo bih da imam barem dvoje dece!
Copyright Ljuba Perućica Foto: 24sedam/Goran Sivački

Vidno raspoloženi Ljuba Perućica pred snimanje jedne emisije u Beogradu otkrio je za 24sedam da ga koronavirus nije dva puta ,,slomio”. Pevač veruje da još uvek ima antitela, ali i da se svakako čuva – bez zaštitne maske gotovo da nigde ne odlazi, uzima po ,,šaku vitamina” dnevno i trudi se da se zdravo hrani. Njegova supruga Katarina, s druge strane, takođe je preležala ovaj virus, uz blage simptome.

Poslovne planove, pak, stavio je na čekanje i neće se izlagati riziku.

– Za Novu godinu… Ako budemo svi radili, radiću i ja. Ako ne budemo, onda neću raditi. Najbitnije je da sačuvamo zdravlje – istakao je pre svega Ljuba, a onda otkrio i kako je sada njegova Katarina.

– Super je. Ona je imala samo lake simptome. Nije imala miris i ukus i to se jako brzo vratilo. Nije se uplašila. Prvog dana, kada je počela da gubi miris, nije imala temperaturu, što je najbitnije. Zako da nismo imali neki strah.

Ljuba Perućica Foto: 24sedam/Goran Sivački

Katarina i Ljuba venčali su se 10. oktobra 2019. godine u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu. Svadbeno veselje voditeljke i pevača bilo je organizovano u restoranu jednog prestoničkog tržnog centra. Već malo zatim, Perućica je javno priznao da jedva čeka roditeljstvo, a to se i dalje nije promenilo.

– Jedva čekam da postanem tata! Bože moj, biće… Nemamo plan koliko će nas biti (smeh,) ali sigurno barem dvoje dece bih voleo da imam – rekao nam je Ljuba.

Ljuba Perućica Foto: 24sedam/Goran Sivački

Pročitajte još:

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica proslavili prvu godišnjicu braka, pa se jedno drugom obratili emotivnim rečima (FOTO)

Kroje li nam svetski moćnici sudbinu? Javne ličnosti su složne: Pandemija je pokazala koliko smo mali i nespremni

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike