Perućica uklanjao višak masti sa vrata i obraza! Otkrio sve o intervenciji: Baš me briga šta će ko da kaže! (FOTO)

10.08.2022

06:30

0

Ovo mu nije prvi put da odlazi na ulepšavanje

Perućica uklanjao višak masti sa vrata i obraza! Otkrio sve o intervenciji: Baš me briga šta će ko da kaže! (FOTO)
Ljubomir Perućica - Copyright Instagram screenshot / ljubaperucica

Ljuba Perućica se prethodnog dana drage volje podvrgao jednom zahvatu, a njegova supruga Katarina ovekovečila je svaki korak lekara. Sa namerom da saznamo za šta se bio opredelio, 24sedam je kontaktirao pevača koji je i inače poznat po tome što o svom izgledu maksimalno vodi računa - na ovaj ili onaj način.

Pošto smo ga najpre upitali šta je po sredi, te zašto, uzimajući u obzir da je veoma mlad i u dobroj formi, objasnio nam je:

- To služi za smanjivanje masti u regiji vrata, obraza... Boli davanje anestezije, ali posle toga je pomalo čudan osećaj.

Rezultati su, kaže, vidljivi tek posle oko mesec dana, pa poređenje „pre i posle" nije mogao u trenutku da napravi. Sa druge strane, kako se muškarci retko kad opredeljuju na ovakve zahvate, zanimalo nas je da li ga je supruga zaslužna što se odlučio na ovakav korak, kao i da li se boji reakcije okoline.

- Znate da ja svake godine nešto sređujem i uvek objavim šta sam čačkao, kao i sada. Reakcije drugih ljudi su mi toliko nebitne u životu, da mogu bombe da padaju zbog toga što ja radim za sebe, ne bih se okrenuo - istakao je Perućica, koji očito ovakve odluke donosi sam i vrlo hladne glave.

Od tuđeg mišljenja se ne živi

- Svako treba da radi ono što mu prija, da popravlja nedostatke ako nečim nije zadovoljan. Bolje se čovek oseća i bude srećniji. Od tuđeg mišljenja se ne živi - naglasio je, pa se vratio na temu zahvata.

- Oporavka, inače, nema. Mesto uboda može da pomodri ili da se naduje ali ja, hvala Bogu, nemam ništa od toga. Za to je najviše „kriv" moj doktor, jer ima „laku ruku" - zaključio je Ljuba, očito zadovoljan intervencijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike