Mudro ćuti i sprema spektakl: Posle tvrdnji da nije zakazala koncert u Areni, Aleksandra Prijović obradovala fanove!

20.02.2023

18:31

0

Pevačica zadovoljno trlja ruke jer već obara rekorde

Mudro ćuti i sprema spektakl: Posle tvrdnji da nije zakazala koncert u Areni, Aleksandra Prijović obradovala fanove!
Aleksandra Prijović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Posle tvrdnji da Aleksandra Prijović nije ni zakazala koncert u "Štark" areni, pevačica je otkrila sjajne novosti za njene fanove. Sve ono što se pričalo sada pada u vodu jer su karte za Prijin prvi veliki solistički koncert i zvanično puštene u prodaju!

Nezapamćeno interesovanje fanova bilo je i za samu rezervaciju ulaznica u pretprodaji, pa je tako već u prvim satima broj prodatih karata premašio polovinu puštenog prodajnog kapaciteta!

M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović

Aleksandra će, inače, koncertom koji će održati 29. septembra u beogradskoj Areni, započeti svoju koncertu turneju koju je nazvala "Od istoka do zapada", po stihu njenog velikog hita "Za nas kasno je". 

Velika drama je, inače, nastala kada je Aleksandra objavila datum svog koncerta, zato što će samo nedelju dana kasnije na istom mestu svojoj publici zapevati Ana Nikolić.

Promo
Najava za koncert Aleksandre Prijović

I dok Aleksandra tvrdi da nije imala nameru da minira koleginicu, te da je koncert zakazala mnogo ranije, Ana je iznosila u javnost informacije da Prijovićkin koncert uopšte nije bio zakazan na sajtu "Štark" arene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike