Žena Ljube Perućice otkrila oko čega se svađaju: Ja vrištim i derem se, a on me gleda bledo!

15.02.2023

21:03

0

Katarina, ipak, priznaje da su ti trenuci retki

Žena Ljube Perućice otkrila oko čega se svađaju: Ja vrištim i derem se, a on me gleda bledo!
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright G. G./ATAImages.

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus su već nekoliko godina u skladnom braku, a ono što ih izdvaja od ostalih parova na estradi jeste što, kako i sami ističu, su prihvatili jedno drugog onakvim kakvi jesu. 

No, kao i u svakom braku dešavaju se nesuglasice, a Katarina je otkrila oko čega se posvađaju.

Printscreen Instagram/ljubaperucica
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica

- Bogu hvala, nema ih puno. Retko kada se posvađamo. Uglavnom su svađe oko gluposti. Od toga da li je Ljuba ostavio podignutu dasku na WC šolji do toga da li je ostavio negde čarapu, što mene izluđuje. Ovako veće probleme nemamo - priznaje ona za "Espreso" i dodaje:

- I ako ne računamo te svađe, onda se svađamo jer ja takva kakva sam, nekada imam želju da se svađam, pa krenem da dramim zbog gluposti i onda me Ljuba izludi potpuno jer on nikada ne želi da se svađa. Tako da se pravi mrtav, i uglavnom sam ja ta koja se dere i vrišti, a on me gleda bledo, gleda kroz mene kao da ne postojim i ćuti i čeka da se ja smirim i onda nastavi tamo gde smo stali pre svađe i pravi se da se ništa nije desilo.

ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica

Inače, njih dvoje su uživali na odmoru na Tajlandu, a kako je Ljuba Perućica priznao u intervjuu za 24sedam, njegova supruga je ta koja bi rado zamenila svako njegovo zimovanje za letovanje.

Između ostalog je otkrio i da ga izluđuje navika koju njegova supruga ima, a to je da ne može da izdrži ni 15 minuta bez cigareta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike