Uroš Ćertić bio sa 300 žena! Osvojio je Sindi, Sanju Dimitrijević i Mariju Veljković: Dok je bila sa mnom, nije spavala sa mužem

01.03.2023

09:57

4

Kaskader o bivšim devojkama ima samo reči hvale

Uroš Ćertić bio sa 300 žena! Osvojio je Sindi, Sanju Dimitrijević i Mariju Veljković: Dok je bila sa mnom, nije spavala sa mužem
marija veljković uroš ćertić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Kaskader Uroš Ćertić je bez ustručavanja govorio da je uvek bio omiljen među nežnijim polom, te da tako i nije mogao da im odoli. Kako kaže, bio je sa 300 dama, a neke od njih su tada bile već u emotivnim vezama ili brakovima, a on im je bio rame za plakanje.  

- Čuo sam da je jedan srpski pevač bio sa 150 žena, a ja sam ih imao duplo više, čak 300. Bio sam sa mnogo poznatih dama koje su u tom momentu imale dečka ili muža. Nisam bio sa ženama koje su u srećnom braku, već sam im bio rame za plakanje. Čak sam nekima pomogao da sačuvaju brak. Dođu kod mene, rasterete se, pa ostanu s mužem - kaže Uroš i dodaje: 

Antonio Ahel/ATAImages
Uroš Ćertić

- Ne postoji kanal na srpskoj televiziji a da se nisam „družio” sa jednom ili više voditeljki koje rade na njemu. Smešno mi je kad gostujem u emisiji, a niko ne zna da sam bio sa ženom koja je vodi. Imam mnogo sreće, na mene su padale i glumice, pevačice... Sa glumicama imam teme za razgovor jer smo iz istog sveta. Zato mi je lakše s njima nego sa pevačicama.

Iako se nedeljama unazad kružile spekulacije da je voditeljka „Slagalice” Marija Veljković bila u emotivnoj vezi sa Ćertićem, ona nikada o tome nije želela da priča, a kaskader je otkrio da su krili romansu. 

- Slobodan sam dečko i mogu da budem s kim želim, ali umem da čuvam tajne. Za Mariju i mene se nikad ne bi saznalo. Nažalost, neko je pod lažnim imenom pisao u komentarima na portalima da smo zajedno. Bila mi je prva komšinica, upoznali smo se na RTS-u na nekom snimanju, a imamo i zajedničke prijatelje Đorđa Davida i Peđu Damjanovića. Niko nije znao da smo u kombinaciji, pa ni Đorđe i Peđa. Ćutao sam iz poštovanja prema Mariji, jer je diplomirana glumica i ozbiljan voditelj. Tada sam rešio da progovorim i stanem u Marijinu odbranu. Njen razvod je dugo trajao, bila je u braku samo na papiru. Dok je bila sa mnom, nije spavala sa mužem, jer je Marija, pre svega, dama.

ATAImages/Antonio Ahel
Uroš Ćertić, Marija Veljković

Kako kaže, Ćertić danas nije u kontaktu sa Marijom, koja je u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

- Nisam je dugo video jer se vratila u devojački stan sa decom, pa nije više u mom kraju. Čuo sam da joj je umro otac. Žao mi je zbog toga, ali nisam joj poslao poruku.

Ćertić je govorio i o svojim vezama sa modelsicom Ivanom Stamenković Sindi i pevačicom Sanjom Dimitrijević.

- Sa Sanjom sam bio u vezi nekoliko meseci. Ona je divna, obrazovana i kulturna devojka. Gledao sam Sanju na muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije”, svidela mi se odmah, pa sam preko prijatelja došao do nje. Sa Sindi sam proveo godinu dana! O njoj mislim sve najbolje, veliki je drug. Veoma je posvećena majka, što cenim. Nismo u kontaktu jer Ivana ima ozbiljnu vezu, pa bi bilo glupo da se čuje sa mnom.

Instagram printscreen/sindi_models
Ivana Stamenković Sindi

Osvojio je srca mnogih dama, ali nijednu nije oženio, a sa nekadašnjom partnerkom Ivanom ima sina Nikolasa. 

- Sa Ivanom sam proveo tri i po godine, ali ona nije deo javnog sveta, pa ne bih da pričam o njoj. U rijalitiju su govorili da sam bio uhapšen jer sam je tukao, ali to je laž. Posle razlaza smo ostali u dobrim odnosima, a Nikolas sad ima dve i po godine.

Od malih nogu je bio omiljen među devojčicama, a kako kaže, neka prijateljstva iz detinjstva traju i dan-danas.

- Drugarice su me baš volele. Ma svi su hteli da se druže sa mnom. Najboljeg druga sam upoznao u vrtiću, zajedno smo išli u školu, a i danas smo nerazdvojni. Imao sam lepo detinjstvo, iako su mi se roditelji, mama Mira i tata Bane, razveli kad sam imao dve godine. Kod tate sam odlazio svakog vikenda, a nekad i preko nedelje. Sećam se da su me uglavnom čuvale mama i baba - ispričao je Ćertić za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike