Ivana Stamenković Sindi pre plastičnih operacija: Bez 400 kubika u grudima, sa sitnim usnama i bez filtera (FOTO)

07.02.2023

07:30

0

Pevačica i manekenka ne krije šta je sve na sebi radila

Ivana Stamenković Sindi pre plastičnih operacija: Bez 400 kubika u grudima, sa sitnim usnama i bez filtera (FOTO)
Ivana Stamenkovic Sindi - Copyright Instagram printscreen/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi je svoju karijeru započela u grupi „Models“, veoma mlada se upustila u svet šoubiza, a zarad javne scene i svega što ona zahteva, Sindi nije odolela trendu plastičnih operacija i najnovijem - korišćenju Fotošopa i filtera. 

Na javnu scenu je kročila sa samo šesnaest godina, a javnost ju je zapazila zbog provokativnog načina odevanja. Danas je ostala dosledna tome, frizuru nije menjala, ali zato sve ostalo jeste. Počevši od zatezanja lica, operacije nosa, usana, grudi, pa do drugačijeg iscrtavanja obrva, a tu su i brojni tretmani za podmađivanje lica. 

 

Često se na društvenim mrežama mogu videti komentari da u petoj deceniji izgleda kao bomba, a ona je isticala da je za sve zaslužna genetika. Sa druge strane su kritičari koji kažu da im se više dopada Sindi sa početka karijere, a ne ova sa nekoliko kubika silikona. 

Sindi je jednom prilikom i istakla da svaka žena koja nije zadovoljna svojim izgledom, treba to i da menja, pa je otkrila šta je na sebi radila.

- Posle trudnoće, meni su grudi nestale skroz, pa sam morala da ih uradim. Čekala sam punih sedam godina da bi uradila grudi i vratila ih u prvobitnu veličinu. Sada imam 400 kubika. Usne sam hijaluronom popunila. Smatram da kada žena počne da stari, ona treba da popravi sve što joj smeta - rekla je Sindi u emisiji „Sceniranje“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike