Jeremićeva bez pardona o aferi voditeljke „Slagalice" s kaskaderom: Sve se uvek sazna - glumila je časnu ženu, a imala švalera!

22.04.2022

11:43

3

Voditeljka napominje „kako je i red razvesti se onda kad ljubav nestane", kao što je i sama uradila

Jeremićeva bez pardona o aferi voditeljke „Slagalice" s kaskaderom: Sve se uvek sazna - glumila je časnu ženu, a imala švalera!
marija jovana - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Jovana Jeremić oštro je prokomentarisala navodnu aferu Marije Veljković i Uroša Ćertića, o kojoj se sada svakako naveliko priča. Ona je istakla kako je „žena koja se razvodi onda kada ne voli", a da su sve one koje varaju svoje muževe „ku*ve i kraj priče".

- Ja sam Jovana Jeremić, ja ne varam, ja se razvodim kad ne volim. Ja imam legitimitet da pričam o tome, ceo život sam posvetila istini i pravdi. Kad nekog ne voliš, razvedi se kao žena, to je poruka i za nju, jer žena koja to uradi mužu je ku*va i kraj priče - počela je Jovana za „Kurir", pa nastavila o tome kako se sve uvek sazna, te zato smatra da je i poštenije biti „časno razvedena žena".

„Ko je uopšte Marija Veljković?"

- Sve se sazna, uvek. Mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti ku*va koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je ku*va ako je varala muža u braku. Nije se razvala, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice - tvrdi Jeremićeva.

 

 

Podsetimo, govoreći o svom razvodu, Veljkovićeva je jednom prilikom istakla kako ona i arhitekta Milan Milovanović, bez obzira na sve, „ostaju mama i tata do kraja života". Naglasila je kako su im deca koju su dobili zajedno prioritet, kao i da treća osoba nikako nije razlog za rastanak.

U jeku drame, sa druge strane, kaskader Uroš Ćertić objasnio je za 24sedam da je voditeljku izvesno vreme poznavao, kako su komšije, pa i kako su se „družili protekle godine", ali da više nisu u kontaktu, bez obzira na glasine koje jedva čeka da prestanu.

- Marija i ja se više i ne čujemo, jer je on (bivši suprug) reagovao. Jutros mi je pisala zbog ovoga, pitala me je šta je ovo. Zato što su oni, valjda, još u procesu razvoda... Kad smo se mi „družili" oni su bili u braku samo na papiru. Dve godine su u stvari bili cimeri, spavali su u različitim sobama. On nije hteo da se iseli. Želim da ovo sve prestane i nadam se da će ovo da ga osvesti - ispričao je, između ostalog on, šokiran komentarima koji se nižu ispod tekstova o razvodu voditeljke, a i s njim u glavnoj ulozi.

Uroš Ćertić, 24sedam / Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike