Voditeljka „Slagalice" u jeku priča da je muža varala s kaskaderom: Šokirana sam!

22.04.2022

11:18

6

Marija nije uspela da sakrije svoje iznenađenje pošto su gradske priče stigle i do nje

Voditeljka „Slagalice" u jeku priča da je muža varala s kaskaderom: Šokirana sam!
Marija Veljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković oglasila se u jeku priča o tome kako se od muža Milana Milovanovića u stvari razvela - zbog afere s Urošem Ćertićem. Poznato lice iz „Slagalice" rekla je za „Telegraf" kako je šokirana, ne želeći da dalje komentariše na ovu temu.

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali - bilo je sve što je izjavila Marija, koja je nedavno stavila tačku na i više od decenije dug brak s arhitektom, s kojim je dobila i troje dece.

Podsetimo, Veljkovićeva je, govoreći jednom prilikom o svom razvodu, objasnila javnosti šta joj je jedino sada važno i na čemu svakako radi sa svojim bivšim.

Marija Veljković s bivšim suprugom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - prenosili su mediji njene reči.

Zatim, posebno je istakla to da im se nije isprečila treća osoba i dovela do razlaza.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - otkrila je Marija ranije, prenose pomenuti mediji.

Sa druge strane, Ćertić je 24sedam u jeku skandala izjavio kako mu je najveća želja da gradskim pričama dođe kraj.

- Marija i ja se više i ne čujemo, jer je on reagovao. Jutros mi je pisala zbog ovoga, pitala me je šta je ovo. Zato što su oni, valjda, još u procesu razvoda... Kad smo se mi „družili" oni su bili u braku samo na papiru. Dve godine su u stvari bili cimeri, spavali su u različitim sobama. On nije hteo da se iseli. Želim da ovo sve prestane i nadam se da će ovo da ga osvesti - ispričao nam je, između ostalog on, a čitav razgovor s kaskaderom an ovu temu možete pročitati OVDE.

Marija Veljković i Uroš Ćertić, 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike