Da li je spremna za novi brak?! Marija Veljković uhvatila bidermajer i nije skidala osmeh sa lica! (FOTO)

29.05.2022

11:27

0

Autor: Marija Mitić

Čini se da je nije preterano pogodila nedavna afera sa kaskaderom

Da li je spremna za novi brak?! Marija Veljković uhvatila bidermajer i nije skidala osmeh sa lica! (FOTO)
ficer - Copyright printscreen/youtube/rts

Danas je u Beogradu tradicionalno održano Kolektivno venčanje ispred Skupštine grada, 22. po redu, a program su vodili Marija Veljković i Stefan Popović.

Marija je, simbločino, tokom čitavog televizijskog prenosa, u rukama nosila bidermajer, koji je prethodno dobila.

 - Ja sam dobila bidermajer - bila je oduševljena voditeljka, koja je sve vreme bila nasmejana.

Inače, iza Marije je težak perod. Osim što se razvela od supruga Milana Milovanovića, sa kojim ima četvoro dece, u javnost su isplivali navodi o njenoj navodnoj aferi sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

U medijima se, naime, navodilo se da je Marija sa Urošem prevarila tadašnjeg supruga zbog čega je navodno i došlo do razvoda. Njihova romansa je, kako se spekulisalo, trajala godinu dana i to pre njenog razvoda, a zbog ovih navoda voditeljka je bila u šoku i nije želela preterano da ih komentariše, dok se Uroš o svemu tada oglasio za 24sedam.

Uroš Ćertić Foto:24 sedam/Katarina Mihajlović
Uroš Ćertić

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!" Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - rekao je između ostalog Ćertić ranije za naš portal i dodao da sa voditeljkom više nije u kontaktu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike