Uroš Ćertić stao u odbranu Marije Veljković: Ona je moj bivši prijatelj zbog ljubomornog morona

24.04.2022

12:05

0

Kaskadera je povredilo to što je Jeremićeva u negativnoj konotaciji govorila o njegovoj prijateljici

Uroš Ćertić stao u odbranu Marije Veljković: Ona je moj bivši prijatelj zbog ljubomornog morona
Uroš Ćertić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Marija Veljković je danima unazad u žiži javnosti zbog priča da se zbog navodne ljubavne afere sa Urošem Ćertićem zapravo rastala od muža Milana Milovanovića.

Marija je posle ovih navoda ostala zatečena i nije se oglašavala, ali je zato dobila kritike od koleginice Jovane Jeremić koja kaže da je Veljkovićeva „glumila časnu ženu, a imala je i švalera i muža”.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Marija Veljković, Jovana Jeremić

Kada je čuo komentare na račun svoje prijateljice kaskader Uroš Ćertić je rešio odmah da reaguje, te je stao u odbranu Veljkovićeve. 

- Ne postoji transplantacija mozga, lica, nogu, svega, rodnog lista zbog kojeg bi ti mogla da radiš na RTS-u, kao voditeljka, a kamoli ovakva. Radi to što radiš, i ćuti dok traje. Ne komentariši ružno druge žene. Ti si beše išla na pravni? - započeo je Ćertić obraćanje na Instagramu, pa nastavio:

Instagram printscreen/ukicertic011
Uroš Ćertić brani Mariju Veljković

 

- Jesi li ti to Jovana prozvala Mariju Veljković? Ti? Bogalju sa „Zoolander pogledima” ka kameri. Ti ne shvataš i dalje da si dvorska luda sa kojom se vlasnici televizije sprdaju, a ne ni pravnica ni voditeljka. Ljudi, što jes, jes, gledaju, tako da imaju klovna i gledanost. Mislim da nisi u poziciji da komentrišeš onakvu majku, glumicu i voditeljku i lepotu starinsku. Maki je moj prijatelj bivši zbog morona ljubomornog, komšinica bivša, takođe zbog stipse i koleginica i glumica, a ja kaskadder koji glumi nekada - napisao je između ostalog Ćertić koji je šokiran uvredama na svoj račun, ali i  račun njegove prijateljice. 

Podsetimo, Jeremićeva je žestoko isprozivala Veljkovićevu kada je čula navode da je njen brak propao, jer ona navodno nije bila verna, a sada je kaskader „planuo”. 

24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images
Uroš Ćertić, Marija Veljković

 

- Sve se sazna uvek, mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti ku*va koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je ku*va ako je varala muža u braku. Nije se razvela, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice - rekla je između ostalog Jovana.

Ćertić je u izjavi za 24sedam istakao da su njih dvoje prijatelji, te da ga zbog toga vređaju neprikladni navodi.

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!" Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - naglasio je on, pa dodao kako su njemu sporni komentari i te kako vidljivi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike