Film o Rasti nosi naziv po zatvorskoj jedinici: Snimio sam jezive scene! Reper otkrio da li se pojavljuje Ana Nikolić

25.02.2023

17:44

0

Kroz scene, reper je predstavio deo života koji je proveo u zatvoru

Film o Rasti nosi naziv po zatvorskoj jedinici: Snimio sam jezive scene! Reper otkrio da li se pojavljuje Ana Nikolić
Stefan Đurić Rasta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Stefan Đurić Rasta odlučio je da ekranizuje situacije koje su obeležile i ostavile veliki trag na njegov život. Film „3211”, koji nosi naziv po zatvorskoj jedinici u kojoj je reper bio smešten ugledati svetlost dana na jesen, a govori o nedaćama koje je Đurić proživeo dok je boravio iza rešetaka, a potom i u kućnom pritvoru.

Rasta je otkrio kako je nastala ideja za ovaj projekat, koja je njegova uloga u celom filmu, ali i da li će lik njegove bivše supruga Ane Nikolić biti zastupljen u istom.

- Ideju za film sam dobio zajedno sa saradnicima kada sam radio nove projekte. Nakon tog ekranizovanja spotova, došli smo na ideju da to odradimo. Samo snimanje je trajalo nešto duže, jer sam u tom trenutku imao nanogvicu, a i navikao sam da snimanja kraće traju jer kad radimo na spotovima dosta je drugačije - rekao je Đurić koji je otkrio kako se snašao u ulozi glumca:

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta

 

 - Ispred kamera imam iskustva, ali ovo je nešto drugačije jer sam imao posla sa velikanima u svom poslu. Imao sam malo treme, ali mislim da sam se snašao. Ovo je nešto najzahtevnije na čemu sam radio jer nije moja branša i jer sam potpuno neprirodno ustajao u rano ujutru.

Kako je objasnio, biti glumac, nije naivno, a snimajući brojne scene ponovo su oživele neprijatnosti kroz koje je ranije prošao.

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta

- Uloga mi je komplikovana jer glumim sebe... Dosta trenutaka koje sam ponovo doživeo zarad snimanja filma mi je billo neprijatno. Scena hapšenja i stavljanja lisica, bilo mi je iskreno jezivo, tragove na rukama od toga imam. O drugim ulogama ne bih govorio, neka to bude iznenađenje - rekao je Rasta.

Na pitanje o tome da li će deo filma biti posvećen i njegovom braku sa Anom Nikolić, reper je bio vrlo kratak. 

- U filmu se konkretno radi o periodu jog zatvora, tako da ne, Ane neće biti na filmu - rekao je Rasta, piše Kurir. 

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta

 

Inače, film „3211” je istinita priča o uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. U pitanju je konceptualni ciklus pesama u igranom formatu u kojima je Rasta, nadahnut uzbudljivim i traumatičnim događajima iz svog života tokom kojih je iz svoje svakodnevice muzičara prebačen u milje istražnog zatvora, susrevši jedan drugi svet, prostor koji ne naseljavaju njegova porodica, prijatelji i kolege, ali ga i te kako čine slušaoci njegove muzike. U ovom filmu će premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike