Rasta okreće novi list! Desilo mi se mnogo lepih i ružnih stvari, ali sve je to za nauk: Mnogima se neće svideti šta je spremio

21.01.2023

11:30

0

Reper ističe da su ga sve situacije očvrsnule

Rasta okreće novi list! Desilo mi se mnogo lepih i ružnih stvari, ali sve je to za nauk: Mnogima se neće svideti šta je spremio
Stefan Đurić Rasta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Za Stefana Đurića Rastu prethodni period je bio i više nego turbulentan, što zbog zatvorske kazne, novih pesama, rada u studiju, ali i porodičnih problema, pa je reper sebi rešio da da nekoliko dana oduška.

Odmor za dušu je potražio na egzotičnoj destinaciji, odakle se oglasio porukom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

 

- Mnogo mi se stvari izdešavalo u predhodne dve godine, mnogo lepih i ružnih, ali svakako vrednih. Za nauk. Školu. Za budućnost. Posle dugo vremena sam na „punjenju baterija” ili ti na „jedno mesečnoj meditaciji”. Mnogo sam toga spoznao, shvatio i nekima (mnogima) se to neće sviđati. Za mnoge okrećemo novi list u novoj godini, shvatiće kad se vratim. Ali vi i ja, mi se vraćamo jači nego ikad. Uskoro film, album, turneja. Život je lep. Bog je najveći! Volim vas - napisao je Rasta u opisu fotografije na kojoj je pozirao na steni dok je oko njega plavo prostranstvo, a poruke podrške su se samo nizale.

Podsetimo, nedavno su medije preplavili napisi da je Ana Nikolić prozvala bivšeg istakavši da će dokazati kakav je zapravo „veliki tata”. Međutim, povratne informacije nije bilo, jer reper, kako je rekao, iz ljubavi prema ćerki ne želi da uzvrati bivšoj supruzi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike