Ogoliće svoj život! Rasta otkriva sve o hapšenju i boravku u pritvoru, angažovaće vrhunske glumce

31.05.2022

11:35

0

Film pod nazivom "3211", predstaviće sve ono sa čime se reper suočio kada je bio u ćeliji pod istim brojem u Centralnom zatvoru

Ogoliće svoj život! Rasta otkriva sve o hapšenju i boravku u pritvoru, angažovaće vrhunske glumce
rasta_promocija_albuma_19042022_0040 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta završio je sa služenjem kućnog pritvora u aprilu, a svoje poslovne planove dobro je organizovao za to vreme.

On je sada ispričao da snima film o svom boravku, najpre u Centralnom zatvoru, a kasnije i sa nanogvicom. U tom ostvarenju, kako je rekao u jednoj TV emidiji, on će okupiti najeminentnije glumce. Takođe, on radi i na novom albumu, koji će nositi naziv po broju ćelije u kojoj je boravio u zatvoru. 

Reper se ponovo osvrnuo na to iskustvo, ističući da mu je izlazak iz pritvora bio kao novi rođendan i da je, dok je boravio u njemu, prošao kroz razne faze, pogotovo stvaralačke.

24sedam
Stefan Đurić Rasta

- Na kraju svega, istina je samo da je sloboda neprocenjiva i da ne postoji ništa vrednije od toga. Neka moj primer bude za nauk da u životu ne mora baš sve da se prođe - rekao je Đurić i dodao ds je i njegova ćerka Tara povukla muzički talenat.

- Dok sam bio u CZ-u bio sam veoma aktivan. Pisao sam i novi album, svaka pesma je autantično pisana i vezana je za film koji snimam "3211". To je ćelija gde sam bio, a film prati priču od momenta kada sam uhapšen do mog izlaska. U igranom filmu, mjuziklu, biće dosta glumačkih ikona - otkrio je Rasta i dodao:

- Moguće su kolaboracije, možda i sa nekim ljudima sa kojima to nije spojivo. Svaka ta kolaboracija će da ostane kao neka slika u albumu - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike