Rasta je glumio kriminalca, pa me je kaznio! Nikolićeva otkrila šta se desilo posle poruke "Ja sam, pi*ko, Ana"!

06.02.2023

15:01

0

Isprićala nastavak dešavanja kada mu je izgrebala automobil

Rasta je glumio kriminalca, pa me je kaznio! Nikolićeva otkrila šta se desilo posle poruke "Ja sam, pi*ko, Ana"!
Ana Nikolić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Jedan od najpoznatijih estradnih skandala o kom se i danas priča, bez premca je svađa Ane Nikolić i njenog tadašnjeg supruga Stefana Đurića Raste kada mu je pevačica uništila skupoceni automobil.

"Ja sam, pi*ko, Ana", postala je glavna "replika" koja je obeležila i kraj njihove ljubavi. Pevačica se sada vratila na događaj od pre nekoliko godina i ispričala šta se tada desilo i da li je imala i kakve posledice nakon toga.

Instagram printscreen/ hypetv.rs
Ana Nikolić

- Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova, tipa "Kum" ili već "Skarfejs". A šta prvo rade? Uzmu prvo ono do čega ti je najviše stalo, to su deca, kuče... On je došao u 10 ujutro, pošto za čoveka nisam znala mesec dana gde je. Nisam ja otišla iz obesti da mu se potpisivala, nisam ni planirala, nego bih onda ponela makaze. Ne bih se ključevima potpisala sat vremena. Doleteo je kući i oteo mi je kuče. Mesec dana sam plakala i sanjala kuče. To je bila moja kazna - priznala je Ana i rekla da su tada bili u braku, te je tada to bio i njen automobil.

- A policija me nije kaznila, mi smo u braku i to je moj auto i imam pravo da škrabam po auto... A što se ti nisi potpisao na moj auto... Pa zato što zna da meni materijalno ništa ne znači, a kuče mi znači - rekla je Ana gostujući na Hype televiziji u emisiji Snežane Dakić.

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta

Podsetimo, automobil na kom je Nikolićeva ostavili reperu poruku ključevima, koštao je 100.000 evra. Kao što je rekla, on joj se nije javljao na telefon, pa se potrudila da dobro zapamti kakva je kada se razbesni. 

Instagram printscreen/ hypetv.rs
Ana Nikolić

Par ima ćerku Taru, a iako su jedno vreme bili u dobrim odnosima, u poslednje vreme se ponovo svađaju u javnosti. Tačnije, Ana je iznela pojedine optužbe na njegov račun, ali niko od njih dvoje nije otkrio koji je razlog lošeg raspoloženja bivših supružnika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike