Ne želim da moja ćerka odrasta bez mene! Rasta o zatvorskim danima, naslednici i supruzi: Uvek ćemo biti porodica

19.04.2022

20:29

1

Reper je ispričao svoja iskustva u prethodnih 12 meseci dok je izdržavao kaznu

Ne želim da moja ćerka odrasta bez mene! Rasta o zatvorskim danima, naslednici i supruzi: Uvek ćemo biti porodica
rasta_promocija_albuma_19042022_0043 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta je posle četiri meseca iza rešetaka i osam meseci kućnog pritvora danas konačno na slobodi. Tokom dana je održao konferenciju za medije i susreo se sa prvim pitanjima po povratku u realnost.

Gostujući u emisiji „Amidži šou“, on se prisetio zatvorskih dana, koji su kako kaže, bili kao u filmu. 

- Pisao sam tamo pesme. Svi se okupe oko mene, šetamo, ja repujem. Kao u filmu. To je zanimljivo, bio je jedan dekica od 72 godine, koji je tamo, nažalost i preminuo - priznao je Rasta i otkrio kako su izgledale zatvorske posete:

- Posete su bile svedene na minimum zbog korone. Majka mi je stalno bila u poseti. Majka mi je poznata kao dobar i jak lik. Ja sam bio sa vizirom, rukavicama, nema kontakta, ničega. Te posete su bile veoma emotivne - kaže on i dodaje: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

 

- Dobro sine, šta da i kažem to ti je rep. Tu si gde si. Ja inače nisam pušio pre nego što sam bio u zatvoru, tamo sam i propušio - priča Rasta i otkriva kako je izdržao razdvojenost od ćerke Tare:

- Bio je zajednički dogovor da joj ne ostavljamo te slike u glavi. Ona je bila najveći moj motiv da izdržim i budem jak. Ona me je oplemenila. Ne želim da moja ćerka odrasta bez mene - ispričao je Rasta. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

 

Reper se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom Anom Nikolić sa kojom ima naslednicu Taru. Rasta, bez obzira na to što su razdvojeni, i dalje sa emocijom priča o pevačici. 

- Ana i ja imamo jako lep odnos. Mnogo nas lepa stvar veže. Mi se nikad nismo posvađali, mi smo samo praktično razmislili i shvatili da to nije realan život. Mi ćemo uvek biti porodica, a Ana majka mog deteta - kaže on i otkriva da se od njih može očekivati još jedan duet: 

- Zašto da ne bude duet? Može i prvi put kada smo ga radili, to je bila čista energija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike