Jedino Šerifovićeva nije pružila podršku Popoviću i Snežani u jeku afere u "Zvezdama Granda": Ovo je razlog, oglasio se njen pi-ar!

22.02.2023

19:55

0

Nije se pronašla ni u Lukasovim prozivkama

Jedino Šerifovićeva nije pružila podršku Popoviću i Snežani u jeku afere u "Zvezdama Granda": Ovo je razlog, oglasio se njen pi-ar!
Marija Šerifović, Saša Popović i Snežana Đurišić - Copyright G.G./ATAImages/A.A.

Čitava afera u "Zvezdama Granda" sve članove žirija digla je na noge osim Marije Šeriifović, koja ni reč nije rekla i samim tim nije dala podršku "Grand" produkciji i Šnežani Đurišić.

Naime, dugogodišnja članica žirija Snežana Đurišić optužena je za iznudu novca od kandidata kom je bila mentor do trećeg kruga.

Kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok takmičenja, a njegova majka Nata Vukadinović iznela je niz optužbi na račun Snežana Đurišić, koja je u znak odbrane najavila tužbu.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Nata i Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić

Svi članovi stručnog žirija, na čelu sa kreativnim direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem oglasili su se ovim povodom, stali u Snežaninu odbranu i oštro demantovali sramne optužbe, osim pevačice Marije Šerifović, koja je odlučila da ostane suzdržana.

Inače, Aca Lukas je svojom izjavom o skandalu u "Zvezdama Granda" dolio ulje na vatru, istakavši da novac od kandidata uzimaju oni mentori koji im trče u zagrljaj kada pobede. Da li je mislio na Viki Miljković ili Mariju Šerifović, nije precizirao, a Marijin pi-ar je istakao da se Šerifovićeva svakako nije pronašla u Lukasovoj konstataciji, te da se neće oglašavati.

- Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika "Grand" produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju - rekao je pi-ar Marije Šerifović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović i Marja Šerifović

Ranije se oglašavala

Marija Šerifović je u javnosti poznata kao neko ko ima oštar stav na brojne teme, te se tako svojevremeno oglasila povodom afere kada je njena kandidatkinja Vanja Knežević diskvalifikovana iz daljeg takmičenja zbog sukoba sa nekadašnjom članicom stručnog žirija, Jelenom Karleušom.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša, Marija Šerifović

- Smatram apsolutno sumanutim i nenormalnim da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa "Grand" produkcijom, pogotovo sa žirijem. Razlog je prost - dakle, tek je četvrti krug, peti, tek treba da se takmičiš, da pevaš. Istovremeno mi je jasno da se radi o nekome ko ima 18 godina, pa je možda trebalo skrenuti pažnju Vanji na neki malo prijatniji način. Istovremeno, Vanja je poželela da uputi izvinjenje, ali je bila blokirana. Do toga nije došlo - rekla je Marija tada, pa dodala:

- Dok je trajala čitava drama, prvog dana, zahtevalo se da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana, i od mene je to direktno traženo, ja sam rekla da nemam ta ovlašćenja, drugo da smatram da nisam dželat i da ne mogu nikome da odrubljujem glavu i da ga izbacujem iz takmičenja, bez obzira što sam jednog mog kandidata diskvalifikovala, jer je kolegi iz tima uradio nešto ružno. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela, ja imam da kažem samo jednu stvar: Meni se čini da su svi preterali. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj, jer im se na početku svake emisije kaže: "Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem dok ste u takmičenju" - zaključila je Šerifovićeva svojevremeno.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Marija Šerifović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike