Bivši kandidat "Zvezda Granda" provocira Đurišićevu: Treba li ja da ćutim ako me neko reketira? Ćeraćemo se!

22.02.2023

14:19

3

Ponovo nije izostavio ni ime Saše Popovića

Bivši kandidat "Zvezda Granda" provocira Đurišićevu: Treba li ja da ćutim ako me neko reketira? Ćeraćemo se!
Dušan Vukadinović i Snežana Đurišić - Copyright Zvezde Granda printscreen 24sedam TV

Afera u "Zvezdama Granda" podstakla je tužbu Snežane Đurišić protiv svog nekadašnjeg kanditata Dušana Vukadinovića, zbog optužbi da je njegovoj majci tražila novac, a on se sada ponovo obrušio nju ističući "da on nju treba da tuži".

- Ne plašim se nikoga, pa ni te tužbe, plašim se samo Boga, ali mislim da me neće tužiti jer će izgubiti. Dokaze imamo i ja i moja majka - kaže Dušan i još grublje objašnjava situaciju rečima da ga Snežana "reketira".

- Neka tuži. Ćeraćemo se. Treba li ja da ćutim ako me neko reketira? Majka mi je rekla šta se desilo kada smo došli u Crnu Goru da sam saznao tamo napravio bih haos. Ovo je sukob Snežane i mene, ja nju treba da tužim - tvrdi on.

Najviše se, kaže, razočarao osim u Đurišićevu, i u Sašu Popoviću, a onda ponovo provoricao tvrdnjama da njih dvoje delaju zajedno.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Popović

 

- Niko me nije zvao iz produkcije jer znaju da sam u pravu. Snežana i Saša su me jako razočarali. Popovića sam gledao kao oca, a sigurno je bio u dilu sa Snežanom i znao je šta mi se sprema. Moja majka i ja smo videli šta se tamo dešava, možda se posle ovoga neko neće prijaviti, mada i da se prijavi meni je svejedno. Od pevanja neću da dignem ruke, ja sam poptuno čist i neću odustati jer odlično pevam - tvrdi samouvereno mladi pevač za "Alo".

Međutim, Saša, kao i ostatak članova žirija, oglasio se demantijem da Snežana nikome nije tražila novac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike