Rođena pod srećnom zvezdom! JK je izreklamirala, a Ceca joj poklonila pesmu: Vanja Knežević objavila „Karmu"

14.06.2021

17:43 >> 18:10

0

Autor: Marija Mitić

Diskvalifikovanoj takmičarki Zvezda Granda, naše dve najpoznatije pevačice, na dva različita načina doprinele su da se vine na estradno nebo

Rođena pod srećnom zvezdom! JK je izreklamirala, a Ceca joj poklonila pesmu: Vanja Knežević objavila „Karmu"
Copyright Printscreen/ATAImages

Nekadašnja, mlada učesnica „Zvezda GrandaVanja Knežević, sigurno nije ni slutila da će joj diksvalifikacija iz ovog takmičenja, zbog koje je ronila suze, biti nešto najbolje što joj se dogodilo.

Naime, kada je Vanja napustila takmičenje odlukom generalnog direktora „Zvezda Granda”, Saše Popovića, Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da joj pokloni pesmu, povodom čega su je njeni saradnici tada kontaktirali. Iako mnogi nisu verovali da će se to i zaista realizovati, Vanja je danas objavila numeru koju joj je pevačica poklonila, a koja nosi naziv „Karma” – neki bi rekli simbolično.

„Karmu” su radili naši poznati autori, a ovakav projekat, visokobudžetni spot i pesmu i uopšte početak karijere, mnogi bi poželeli.

Podsetimo, Vanja je dospela u sukob sa Jelenom Karleušom pri svom poslednjem nastupu u „Zvezdama Granda”, kada joj je Jelena rekla da izgleda kao „tetka”. Kneževićeva je tada nosila dugu, crnu haljinu u kojoj se pojavljuje na početku spota. JK ju je takođe opomenula da joj ne upada u reč, zbog čega je Kneževićeva plakala na sceni. Pored toga, povele su se spekulacije i o navodnoj psovki koju su članovi žirija pročitali sa usana mlade pevačice. Nakon toga, Vanja je na Instagram storiju objavila brojne poruke podrške svojih fanova, među kojima se našao i neprikladan sadržaj, na kojoj oni upućuju Jeleni pretnje i pogrdne reči. Karleuša je zbog toga reagovala pa na Instagramu javno komentarisala ove objave, nazvavši ih „pozivom na linč” i tako doprinela da ime Vanje Knežević postane daleko poznatije. Sukob takmičarke i pevačice potom je poprimio veće razmere, pa se tako Vanjino ime našlo u brojnim naslovima dnevnih portala, emisija, štampanih izdanja… Naposletku, sve je rezultiralo Vanjinom diskvalifikacijom, povodom čega se oglasio Saša Popović i rekao:

– Desilo se da je Jelena rekla to što je rekla, da bi ta devojka posle emisije dobila na hiljade poruka gde su vređali Jelenu, ona je na svoj Instagramu okačila sve te kritike.

Već tada je odlučeno da će Vanja biti diskvalifikovana, međutim, Saša je u emisiji „Jutro”, televizije „Prva”, rekao da je produkcija odlučila da je vrati u takmičenje, ali, već je bilo kasno.

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel

– Uveče me je pozvao otac Vanje Knežević, pitao me je da li mi možemo da je vratimo u takmičenje, posle tih najgnusnijih poruka. On kaže da je njegovo dete pogrešilo. Posle sam se čuo sa Jelenom i sa Marijom Šerifović, međutim, ona je na svom profilu napisala da su „Zvezde Granda” mediokritet i da joj je drago sto je zauvek napustila to takmičenje, otkrio je tada Popović.

Saša je takođe objasnio šta se dešavalo iza kulisa scene „Granda”, kada je on pitao Jelenu zbog čega je kandidatkinji uputila reči kritike koje su potresle region.

– Rekla mi je: „Sale, četiri puta je hvalim, jednom joj dam zamerku, ne valja. Rekla sam joj to da bih je podstakla, kako bi se za sledeću emisiju bolje pripremila.” Ja ne znam da li je neko za četiri emisije spazio Vanju, kao Isaka Šabanovića, na primer. Njoj je ovo bio veliki marketinški skok za sledeće takmičenje – istakao je tada Popović i, bio je u pravu.

Vanja se zatim oglasila na pomenutoj društvenoj mreži, nakon čega je odlučila da promeni broj telefona i ovaj slučaj više ne komentariše.

Vanja Knežević ,,Zvezde Granda” screenshot

– Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča, rekla je Vanja i dodala:

– Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje – dodala je Kneževićeva koja je prokomentarisala i poklon pesmu koju je dobila od Cece, a koju je objavila danas, baš na rođendan Ražnatovićeve.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Istina je da radim na svojoj prvoj pesmi i presrećna sam zbog toga. Još uvek nisam svesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo odvija, kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se da će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako treba i kako smo zamislili. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Volela bih bolje da upoznam Cecu i iskreno se nadam da će biti prilike i za to. Bila bi mi velika čast i zadovoljstvo. Znam skoro sve njene pesme i sve su mi drage na svoj način – istakla je ona, a zatim se osvrnula na diskvalifikaciju.

– Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, verujem da je tako. Nadam se lepim i pozitivnim saradnjama u budućnosti – zaključila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike