Snežana Đurišić je okrenula sve pevače protiv mene: Bivši kandidat „Zvezda Granda” ne prestaje da šokira izjavama

19.02.2023

20:10

2

Vukadinović tvrdi da postoje neregularnosti u takmičenju

Snežana Đurišić je okrenula sve pevače protiv mene: Bivši kandidat „Zvezda Granda” ne prestaje da šokira izjavama
Dušan Vukadinović - Copyright ,,Zvezde Granda" printscreen

Velika fama se podigla oko bivšeg kandidata „Zvezda Granda” Dušana Vukadinovića koji je izjavio da je pevačica Snežana Đurišić, inače, njegova mentorka kroz takmičenje, tražila novac od njegove majke, kako bi on prošao u naredni krug takmičenja.

Dušan je svoje takmičenje završio posle trećeg kruga, koji je sniman u sredu 15. februara, i sada, po ispadanju, kaže da je siguran da je sve bila nameštaljka.

- Sve je živa istina što je moja majka rekla. I ja stojim iza toga. Snežana je novac tražila od moje majke, ne od mene. Koliki je iznos u pitanju, ja ne znam. Dobio sam tri glasa. Đorđe David je glasao za mene, Viki Miljković je sigurno čula priču. Bili su nervozni - rekao je Vukadinović. 

,,Zvezde Granda" printscreen
Dušan Vukadinović

On je takođe naveo da je njegova mentorka navodno govorila negativno o njemu kolegama iz žirija.  

- Snežana je sve najgore ispričala o meni i svi pevači su se okrenuli protiv mene. Bosanac nije hteo da se ogreši o mene, jer zna da su mi namestili. Ostali su učestvovali u tome. I Ana Bekuta, jer su njih dve drugarice i neće da ide protiv nje. Jedino je Bosanac ispao čovek - kazao je Dušan za Kurir.

Inače, on je takođe objasnio da je već na probi primetio da nešto nije u redu. 

- Kada sam počeo da pevam na probi, primetio sam da nešto ne štima, kao da to nije moj glas, kao da ja ne pevam. Pogledao sam u Snežanu, a ona je počela da viče: "Šta je ovo, šta radiš?" Rekao sam da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, pa sam prekinuo probu. Rekao sam da neću da pevam. Tad je počela da viče na mene. Jako sam se razočarao, ali sam ipak otišao da se slikam sa ostalim kandidatima. Tada mi je prišao jedan dečko i rekao da Snežana traži moju majku. Bilo mi je čudno, jer šta će joj moja majka, pa sam i ja krenuo u bekstejdž. Tamo sam zatekao Snežanu kako viče na moju mamu. Pitao sam šta se to dešava, a ona mi je rekla da se sklonim odatle - priča bivši kandidat.

Povodom novonastale situacije, oglasio se i Saša Popović, koji je demantovao tvrdnje o nepravilnosti i neregularnosti takmičenja.

24sedam TV
Saša Popović

- Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji - kaže Popović i dodaje:

- Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - kazao je Popović. 


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike