Lukas udario na Viki i Šerifovićevu? „Par njih je uzimalo novac, to su oni što skaču u zagrljaje kad im pobede kandidati”

20.02.2023

15:57

3

Pevač je istakao da nema dokaze za ono što govori

Lukas udario na Viki i Šerifovićevu? „Par njih je uzimalo novac, to su oni što skaču u zagrljaje kad im pobede kandidati”
Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bivši kandidat muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, Dušan Vukadinović izjavio je pevačica i mentorka Snežana Đurišić tražila novac od njegove majke Nate Vukadinović kako bi on prošao u dalji krug takmičenja.

Povodom skandala koji je digao sve na noge, oglasio se i Aca Lukas, nekadašnji član žirija „Zvezda Granda” koji je istakao da je napustio takmičenje baš zbog situacije koja se sada dogodila, ističući da se to događalo i ranije. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

- Siguran sam da toga ima u „Zvezdama Granda”, i zbog toga sam ja i napustio žiri. Konkretne dokaze, da sam video da je neko uzeo toj deci novac, nemam, ali sam siguran da postoji i znam za neke primere, jedino što nisam video svojim očima. Vidite da je to potpuno van pameti šta se tamo dešava. To je ludilo mozga. Neću da imenujem nikoga. Par njih je uzimalo novac, pretpostavljate koji su, oni što skaču u zagrljaje kad im pobede kandidati - priča Lukas i dodaje:

- Bilo je užasnih nagoveštaja da se to radi. Ja sam bio čist! Da je meni neko ponudio pare, dobio bi batine. To je dokaz sitnih duša na estradi. Ako ne možeš da zaradiš na drugoj stani, već od lakovernih roditelja što misle da će postati multimilioneri ako im deca prođu u sledeći krug... To je van pameti. Ko se poslednjih deset godina seća pobednika „Zvezda Granda”, kako se uopšte zovu?! Dok je to imalo smisla, ja sam bio tamo. Nije mi padalo na pamet da im ja skrećem pažnju, nisam im ja mama, da je to bila moja firma, pa okej, ovako, šta me briga - kazao je Lukas.

Tv Pink Printscreen
Aca Lukas

Kako je Lukas svojom izjavom verovatno aludirao na Viki Miljković i Mariju Šerifović, s obzirom na to da su njihovi kandidati u prethodnim sezonama odneli pobedu, 24sedam je kontaktirao PR tim Šerifovićeve, odakle su nam poručili da se Marija povodom te situacije neće oglašavati, dok Viki nije bila dostupna za komentar.  

Saša Popović, sa kojim je Lukas svojevremeno i sarađivao, oštro je demantovao njegove reči, ističući da ništa od navedenog nije istina. 

- Neka kaže Lukas ime i prezime onog ko je uzeo novac i kad. To je takav idiotizam. Lukas laže! To nije istina! Pa zašto je bio u žiriju šest godina, pa što je sedeo ako zna da je neko uzeo pare?! To su izmišljene priče. Neka kaže ko je platio, da vidimo. Ako je neko platio, neko je morao da uzme te pare. Da li je to bila Karleuša, da li je Bekuta, Marija, ja, ko?! Molim vas, to su izmišljotine - tvrdi Saša Popović za Kurir.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Popović

Popović je takođe istakao da Lukas ne govori istinu iz svojih ličnih interesa i da ništa od navedenog nije tačno. 

- Aca Lukas je iz „Zvezda Granda”  otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su „Zvezde Granda”  takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu - kazao je Popović za 24sedam

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike