Rat na estradi uzeo maha! Lukas sad odgovorio opet Popoviću: Na sud ću dovesti svedoke o tome šta ste sve radili sa decom!

21.02.2023

20:49

0

Pevač nije hteo nikoga da imenuje, ali je zapretio bivšem direktoru pokretanjem pravnog postupka

Rat na estradi uzeo maha! Lukas sad odgovorio opet Popoviću: Na sud ću dovesti svedoke o tome šta ste sve radili sa decom!
Aca Lukas i Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznati pevač i nekadašnji član žirija "Zvezda Granda" Aca Lukas potvrdio je reči svog menadžera i vlasnika televizije "Hajp" Saše Mirkovića, koji je izjavio da je njegov klijent napustio žiri popularnog pevačkog takmičenja zbog brojnih malverzacija kojima je svedočio.

Na ove tvrdnje reagovao je Saša Popović, koji je rekao da je Lukas lažov i tražio od njega da iznese dokaze za svoje optužbe.

Sada se ovim povodom oglasio i pevač i oštro odgovorio bivšem direktoru diskografske kuće "Grand produkcija".

- Popoviću, izuzetno je nevaspitano reći nekome da laže. U "Zvezdama Granda" su se uzimale pare od kandidata i još štošta ste radili sa tom decom, a u firmi Grand ste obavljali brojne malverzacije. Neću sada nikoga ponaosob da imenujem jer posle ovoga očekujem da me tužiš, a onda ću ti na sudu doneti sve dokaze i reći sva imena, ali i dovesti svedoke koji će posvedočiti šta ste sve radili sa tom decom - rekao je Lukas za Alo.

Aca Lukas je bio član žirija "Zvedza Granda" tokom četiri sezone, od 8. do 11, a ugovor koji je imao sa Sašom Popovićem raskinuo je 2018. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike