Isplivali detalji rata Megan Markl i Dženifer Aniston: O njihovom sukobu se malo zna, a datira odavno!

14.02.2023

11:59

0

Glumice žele da zakopaju ratne sekire jer će uskoro biti komšinice

Isplivali detalji rata Megan Markl i Dženifer Aniston: O njihovom sukobu se malo zna, a datira odavno!
Megan Markl i Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Megan Markl i Dženifer Aniston veže film "Kako se rešiti šefa", zbog kog se vojvotkinja nadala da će postati dobre prijateljice, međutim to se nije dogodilo.

Prema pisanjima stranih medija, glumica Dženifer Aniston i njena bivša kolegica, a danas vojvotkinja Megan Markl, nadaju se da će uspostaviti prijateljstvo uprkos svađi do koje je došlo između njih svojevremeno, a o kojoj javnost malo zna.

Mirror prenosi kako glumice navodno žele da uspostave prijateljstvo, i to nakon što je Dženifer nedavno kupila kuću na istom području na kom živi Megan s princem Harijem i decom. Međutim, čini se da nije uvek bilo tako, s obzirom na njihovu svađu.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Naime, 2011. godine Megan je dobila malu ulogu u filmu "Kako se rešiti šefa", u kojem je Dženifer glumila. Megan se tada ponadala da će postati prijateljica sa zvezdom serije "Prijatelji".

- Kada je Megan dobila ulogu u filmu "Kako se rešiti šefa", imala je viziju da pokaže Dženifer koliko je ona neverovatna i da postanu dobre prijateljice. To se nije ni izbliza dogodilo - Dženifer jedva da je primetila da je bila tamo, a Megan je bila slomljena kada je saznala da je njena uloga izrezana na samo 30 sekundi - otkrio je neimenovani izvor za New Idea.

Profimedia
Dženifer Aniston

Dodao je i da je Megan bila toliko uzrujana zbog toga što je njena uloga izrezana, te je ružno opisala celu produkciju, što se nikome nije dopalo. Međutim, postoje glasine i da je njihova svađa započela početkom 2000-ih, kada je Megan tek počinjala kao glumica, i to nakon što je izjavila da želi biti "buduća gospođa Pitt", misleći na Dženiferinog tadašnjeg supruga Breda Pita.

Inače, Dženifer Aniston je prošle godine platila 15 miliona dolara za imanje Opre Vinfri koje se nalazi u Montesitu, na kalifornijskoj obali, a koje je dom brojnim holivudskim zvezdama, gde bi se uskoro i sama trebala preseliti.

Profimedia
Dženifer Aniston i Bred Pit

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike