Anđelina Džoli se između dva braka zabavljala sa ovom ženom: Bila je to ljubav na prvi pogled i zamalo da se venčaju! (FOTO)

23.01.2023

19:50

1

Pored slavne oskarovke, Šimicu je bila u vezi i sa "kraljicom popa" Madonom

Anđelina Džoli se između dva braka zabavljala sa ovom ženom: Bila je to ljubav na prvi pogled i zamalo da se venčaju! (FOTO)
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Američka glumica, producentkinja i filantrop Anđelina Džoli se pre skoro 20 godina zabavljala sa koleginicom Dženi Šimicu, u koju je po sopstvenom priznanju bila ludo zaljubljena i za koju je želela da se uda.

Naime, Anđelina je 1996. godine na snimanju filma "Foxfire" upoznala Dženi, a između njenih brakova sa Džonijem Lijem Milerom (1996. do 1999.) i Bilijem Bobom Tortonom (2000. do 2003.) bila je zaljubljena u ženu, iako se zvanično nikada nije izjasnila kao lezbejka.

Profimedia
Anđelina Džoli

Anđelina je u svim intervjuima govorila da se u svoju koleginicu zaljubila na prvi pogled i da je s njom godinama održavala kontakt, iako je tada već bila u braku sa Milerom, da bi nakon razvoda ozvaničila vezu sa njom.

Sigurna sam da bih se udala za Dženi da nisam već bila u braku s Milerom - rekla je jedna od najslavnijih žena Holivuda 1997. godine.

Ona je dodala da je najviše iznenadilo to što je prema Šimicu imala isti osećaj kao i prema muškarcima, kao i da se te emocije nimalo nisu razlikovale.

Pored Džolijeve, Šimicu se zabavljala sa "kraljicom popa" Madonom i 2007. godine je otkrila da joj je Madona plaćala luksuzna putovanja samo da bi bile zajedno.

- Bila sam joj tajna strast i dostupna sam bila u bilo koje vreme dana i noći - zaključila je tada ona.

2012. godine Šimicu je na jednoj zabavi upoznala modnu stilistkinju Mišel Harper, i to nekoliko nedelja nakon što se Anđelina udala za Breda. Šimicu i Mišel su se venčale u leto 2014. godine. Iako ju je bivša ljubavnica pozvala na venčanje, slavna oskarovka se nije pojavila. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike