Arčijeva bivša dadilja otkriva kakvi su Megan i Hari bili roditelji dok je ona radila kod njih! (FOTO)

25.12.2022

06:59

1

Loren je inače profesionalna dadilja iz Zimbabvea koju su Hari i Megan angažirali 2018. godine

Arčijeva bivša dadilja otkriva kakvi su Megan i Hari bili roditelji dok je ona radila kod njih! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Nedavno objavljen „Netfliksov" hit dokumentarac o Megan Markl i princu Hariju otkrio je javnosti puno toga o kraljevskoj porodici i njihovim privatnim životima, a u jednoj od epizoda pojavila se i Loren Kumalo, bivša dadilja malog Arčija, koja je pred kamerama progovorila o svom iskustvu i saradnji s pomenutim kraljevskim parom.

Ko je Loren Kumalo?

Loren je inače profesionalna dadilja iz Zimbabvea koju su Hari i Megan angažovali 2018. godine da im pomogne u brizi za njihovo prvorođenče. Ona više nije zaposlena kod njih, ali je pristala da se pojavi u priči o njihovim životima kako bi podelila svoje doživljaje o vremenu provedenom s porodicom.

Profimedia
Loren Kumalo

Priznala je, najpre, da ju je telefonski poziv ostavio u šoku.

- Dobila sam telefonski poziv i rečeno mi je: „Princ Hari i Megan bi hteli da te vide i razgovaraju s tobom o brizi za Arčija." Samo sam rekla: „Čekajte, moram da sednem."

Otkrila je, zatim, kako je čak dobila kaznu zbog prebrze vožnje na putu do porodice koja ju je čekala u svom tadašnjem domu. Toliko je bila uzbuđena što će ih videti i upoznati. Loren je, napominje se, pratila par na njihovoj južnoafričkoj turneji kada je Arči imao samo četiri meseca, a u međuvremenu je otkriveno da je postojao jedan dramatičan trenutak - kada je Arčijevu dečiju sobu zahvatio požar.

On je tada, srećom, bio baš s Loren, a ne u toj sobi.

Šta je Loren otkrila o radu za princa Harija i Megan?

Nakon što je postala deo života kraljevske porodice, Loren je priznala da je formalnost u odnosu sa njima jednostavno nestala. Osećala se potpuno opušteno, a dodala je onda i kako je izgledala njihova svakodnevica.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl sa decom

- Oni su bili pravi roditelji. Ujutru, kad bi se Arči probudio, prvo u njegovu sobu uđu mama i tata, bili bi sa svojim detetom, ona bi ga nahranila, a onda bih ja preuzela brigu i obično bismo išli u jutarnju šetnju - izjavila je.

Šta su princ Hari i Megan Markl rekli o Loren?

Megan je, sa druge strane, objasnila da je Loren, iako je bila prvenstveno Arčijeva dadilja, svakako i njoj bila od velike pomoći.

- Brinula se, ne samo za Arčija, nego i za nas. Definitivno i o meni, u tom periodu - naglasila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike