Princ Hari objavio poruke Kejt Midlton zbog kojih se Megan Markl gušila u suzama!

10.01.2023

19:10

4

Drame u kraljevskoj porodici nisu retka pojava

Princ Hari objavio poruke Kejt Midlton zbog kojih se Megan Markl gušila u suzama!
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Princ Hari objavio je SMS poruke koje su Kejt Midlton i Megan Markl slale oko neslavnih haljina za deveruše. U svojim memoarima vojvoda od Saseksa detaljno je opisao svađu između svoje tadašnje verenice i snaje oko haljine princeze Šarlot koja navodno nije bila dobro sašivena.

- Šarlotina haljina je prevelika, predugačka, previše vrećasta. Plakala je kad ju je probala kod kuće - napisala je princeza Kejt u SMS poruci za Megan, navodi Hari.

- Dobro, i rekla sam ti da je krojač spreman od 8 ujutro. Ovde. Možeš li da odvedeš Šarlot na prepravku, kao što to rade druge mame - napisala je Megan u poruci kao odgovor za Kejt.

Profimedia
Princ Hari, Megan Markl i Kejt Midlton

Umesto da pristane na prepravku, Kejt je navodno zahtevala da se "sve haljine ponovno sašiju" i rekla je da je čak razgovarala o tome sa svojim dizajnerom venčanja, koji se složio s njom.

Megan je navodno pitala Kejt da li je svesna drame oko njenog oca Tomasa Markla, a Kejt joj je odgovorila da je svesna, ali da je venčanje za četiri dana, te da haljine nisu dobre.

- Nisam sigurna što bih drugo rekla. Ako haljina ne pristaje, dovedi Šarlot. Krojač čeka ceo dan - napisala je Megan, a Kejt se najzad složila s njom.

Princ Hari piše da je nakon poruka Megan ridala na podu u njihovoj kući.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike