Šakira servira osvetu Pikeovim roditeljima: Ne odustaje od svog plana

08.02.2023

18:03

0

Pevačica je rešila da se osveti bivšem, ali i njegovim roditeljima, koji tokom njihove veze nisu bili uz nju

Šakira servira osvetu Pikeovim roditeljima: Ne odustaje od svog plana
Šakira i Žerard Pike - Copyright Profimedia

Drama nekadašnjeg popularnog para Šakire i Žerara Pikea se nastavlja. Pevačica ne odustaje od osvete zbog fudbalerove nevere, a prema pisanjima stranih medija, završni udarac koji je Šakira pripremila tiče se i njegovih roditelja. 

Pošto je Šakira kroz novu pesmu isprozivala bivšeg, on je rešio da sve okrene u svoju korist, te se pohvalio sponzorstvom sa Casiom, a potom je došao Renoom Tvingom na konferenciju za medije. Naposletku se ispostavilo se da ga nisu podržali ni Reno ni Casio.

Šakira je nastavila da u svojim pesmama otkriva pojedinosti prevare, a čak je i prozvala Pikeovu majku, iako ju je Monserat Bernabeu isprva podržala. Tada su mnogi mislili da je pevačica preterala, pogotovo kada se saznalo da je mesecima držala lutku veštice uperenu u prozor bivše svekrve, zbog čega se Žerarova majka plašila i crne magije.

Profimedia
Žerar Pike i Šakira

Nakon toga se pojavio i video u kom svekrva besno hvata za vilicu snaju i govori joj da ćuti, što je bio jasan pokazatelj kakav odnos su Šakira i Monserat.

Posle raskida Šakira danonoćno pravi žurke na kojima se nekoliko stotina puta puštaju njene nove pesme, zbog čega je Pikeovim roditeljima neizdrživo da žive u kući do njene. Prema pisanjima španskog medija Socialiti, to je Šakirin plan - da se odsele iz stog stana. 

Profimedia
Šakira

 

Inače, nije tajna da je Žerarov otac moćan preduzetnik i advokat koji je tokom sinovljeve karijere uspevao da mu sredi najbolje ugovore, da se izvuče iz zavrzlame sa porezom dok je bivšu snaju Šakiru ostavio da se sama čupa iz problema. Navodno je upravo on taj koji je otezao suđenje sa Šakirom oko starateljstva nad sinovima Šakire i Žerara, Milanom i Sašom. Naravno, on je želeo da osigura najbolje uslove za sina, ali ovakav potez je došao s posledicama.

Pevačica nije ni u jednom trenutku popustila jer joj je onemogućeno preseljenje s decom u Majami, budući da deli starateljstvo s Pikeom nad sinovima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike