Žerar Pike i mlada studentkinja uhvaćeni u šetnji Barselonom: Odbili da komentarišu Šakiru! (FOTO)

08.02.2023

12:20

0

Par je delovao zaljubljenije nego ikada, a osmehe sa lica nisu skidali

Žerar Pike i mlada studentkinja uhvaćeni u šetnji Barselonom: Odbili da komentarišu Šakiru! (FOTO)
Žerar Pike i Klara Čija Marti - Copyright Profimedia

Nekadašnji fudbaler Žerar Pike već neko je vreme u centru pažnje zbog skandalozne romanse sa 25-godišnjom Klarom Čijom Marti.

Zaljubljeni par je sada uslikan za vreme intimne šetnje Barselonom, a osmehe sa lica nisu skidali. Ovo je jedan od retkih izlazaka novopečenog para, nakon što je golgeterova bivša, slavna kolumbijska zvezda Šakira, objavila novu pesmu, čije je reči posvetila upravo njima. 

Za izlazak su se slično obukli, ležerno, u mirnijim, pastelnim, te sivim tonovima, a tom prilikom su čak odgovorili na nekoliko postavljenih pitanja okupljenih novinara i paparaca. Uprkos tome, odbili su da komentarišu nekadašnju izabranicu istaknutog sportiste, ali i navode u medijima da je Klara nedavno tražila psihološku pomoć zbog pritiska.

Podsetimo, Žerar Pike je svoju bivšu partnerku, najprodavaniju latino zvezdu prevario sa mladom studentkinjom, nakon čega je ona stavila tačku na vezu dugu 11 godina.

Žerar je vezu sa Klarom potvrdio u avgustu prošle godine, a od tada su nepresušna tema tabloida. Upoznali su se dok je Klara radila kao konobarica, a navodno su ubzo uplovili u romansu. 

Profimedia
Šakira

Njihova veza našla se na stubu srama, nakon što je vlasnica hita "Hips don't lie" objavila novu kompoziciju, koju je posvetila upravo njima, a nakon toga je zapoleo javni sukob bivših supružnika i roditelja dva sina, koji se, kako se čini, sada pomalo smiruje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike