Svi pričaju da je Pikeova nova devojka završila u bolnici zbog Šakirine pesme, a njena reakcija će vas iznenaditi! Fudbaler sve vreme uz nju

03.02.2023

06:45

1

Ovaj ljubavni trougao ne prestaje da iznenađuje

Svi pričaju da je Pikeova nova devojka završila u bolnici zbog Šakirine pesme, a njena reakcija će vas iznenaditi! Fudbaler sve vreme uz nju
Žerar Pike i Klara Čija Marti - Copyright Profimedia

Otkako je Šakira izbacila pesmu u kojoj je, bez izgovaranja imena, prozvala svog bivšeg partnera Žerara Pikea, te njegovu sadašnju devojku Klaru Čiju Marti, svet o njima ne prestaje da bruji.

Ovaj ljubavni trougao ponovo privlači pažnju, a nedavno su se pojavile glasine da je zbog pesme fudbalerova nova devojka završila u bolnici jer je imala napade panike. 

Međutim, u tome očigledno nema istine, a njoj su sve te priče smešne.

Profimedia
Klara Čija Marti i Žerar Pike

U prvom javnom pojavljivanju sa Žerarom, Klaru su pripadnici medija upitali oko spekulacija da je završila, na šta je ona počela da odmahuje glavom i smejala se.

Iako ništa nije govorila, očigledno je da u ovim navodima nema istine, a ona je čak odbila da bilo šta komentariše, te su njih dvoje seli u auto i pojačali muziku.

Podsetimo, Šakira je u novoj pesmi pevala o bivšem partneru, a mnoge je šokirala stihovima.

- Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočarenje. Tako se dugo praviš da si prvi, a kada si mi treba, dobila sam tvoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me sa majkom, novinarima, dugovima, poreskom... Misliš da si me povredio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lepo ime, nije tako zvučno, naravno - glase neki od stihova.

Profimedia
Žerar Pike i Šakira

Pored svih teorija zavere koje su se pojavile, španski mediji tvrde da je Šakira saznala da ju je Pike prevario i to zbog džema od jagoda!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike