Karleuša iskopirala stajling Kim Kardašijan! Obe pozirale u čizmama od 3.500 evra! (FOTO)

02.02.2023

23:31

0

Pop zvezda i starleta iza sebe imaju više nego turbulentnu istoriju

Karleuša iskopirala stajling Kim Kardašijan! Obe pozirale u čizmama od 3.500 evra! (FOTO)
Kim Kardašijan, Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Jelena Karleuša puna je ideja kako bi osvojila javnost svojim modnim izdanjima, što joj najčešće polazi za rukom. No, čini se ovoga puta, pevačici je ponestalo inspiracije, pa je provokativan stajling pozajmila, ni manje ni više, nego od Kim Kardašijan.

JK je objavila fotografiju u esktravagantnim čizmama, trenutno omraženog modnog brenda Balensijaga, vrednim 3.490 evra i uzanoj kombinaciji - helanke i duks, koji je otkrivao isklesani stomak plavokose pop zvezde.

 

 

Njena kombinacija bi sigurno, kao i inače, prošla obasuta pohvalama, da u istim komadima, pre skoro dva i po meseca nije pozirala i bivša supruga Gremijem višestruko nagrađivanog repera, Kanjea Vesta.

 

 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Kim Kardašijan iza sebe imaju dugu istoriju, a pre nekoliko godina uspešna preduzetnica i milijarderka je našoj pevačici posvetila čak i pismo na svom blogu. 

- Za Jelenu sam prvi put čula kada su ljudi počeli da upoređuju naš izgled - neki su čak govorili da sam ja kopirala nju. Stoga sam morala da je "proverim'". Deluje kao snažna žena koja voli da radi i to je ono što volim. Ima moje poštovanje - napisala je tada Kim, koju na Instagramu prati neverovatnih 343 miliona ljudi.

Profimedia
Kim Kardašijan

Ipak, Karleuša nije ostala dužna Kim, te ju je prozvala da zapravo ona kopira nju.

- Jako sam počašćena što ona mene kopira, to je sve što mogu da kažem - rekla je Karleuša svojevremeno.

Ni slavni reper Kanje Vest nije izostao iz ove priče. Početkom protekle godine zapratio je Jelenu na Instagramu, a ona mu je odmah "poželela dobrodošlicu" fotografijom na kojoj je pozirala potpuno naga, samo u patikama sa njegovim potpisom.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike