Detalj sa Karleušinog i Tošićevog venčanja za koji malo ko zna: Jednu pevačicu obezbeđenje nije pustilo na svadbu

23.01.2023

20:29

0

Sve je bio samo nesporazum

Detalj sa Karleušinog i Tošićevog venčanja za koji malo ko zna: Jednu pevačicu obezbeđenje nije pustilo na svadbu
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press

Jelena Karleuša i Duško Tošić su ljubav krunisali brakom 2008. godine i to na dan godišnjice njihove veze. Priredili su gala svadbeno slavlje u jednom prestoničkom restoranu sa bazenom, a venčanju je prisustvovao uzak krug zvanica. 

Iako je cela organizacija bila na zavidnom nivou, dogodio se jedan manji incident i to sve zbog Stojanke Novaković Stoje. U jednom od intervjua koji je Karleuša dala posle svadbe, pevačica je objasnila šta je bilo sporno na dan njenog venčanja. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić i Jelena Karleuša

- Zahvaljujući savršeno organizovanom obezbeđenju, koje je na čak tri punkta proveravalo goste, niko ko nije bio pozvan nije mogao da priđe kompleksu Kovilova, a kamoli da prisustvuje venčanju. Tako su Stoji, ni krivoj ni dužnoj, na ulazu napravili problem, ne puštajući je da uđe. Zakomplikovalo se jer se ona, logično, predstavila kao Stoja, dok se na spisku zvanica vodila pod punim imenom i prezimenom Stojanka Novaković - ispričala je Jelena anegdotu sa venčanja, kada se Stoja u ljutnji zamalo okrenula i otišla kući.

Bilo kako bilo, danas Stoja o svojoj koleginici ima samo reči hvale, što je jednom prilikom i rekla u medijima. 

Antonio Ahel/ATAImages
Stoja Novaković

O Karelušinom i Tošićevom venčanju se dugo pričalo. Tada su mediji pisali da je svaki gost na poklon dobio licidersko srce s posvetom. Na dva švedska stola stajale su po dve činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gambori, a oko njih bili su uredno raspoređeni losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće.

Podsetimo, Jelena i Duško su rešili posle 14 godina braka da se raziđu, a nedavno je zbog jednog Tošićevog poteza, ozbiljno planula

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja - započela je Jelena, a zatim dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

 

- Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je toga bilo) Duško preko advokata kontaktira tabloid - ističe na Instagramu besna pevačica na početku izlaganja, a zatim ga je "udarila" još jače:

Bude li se desila još jednom takva budalaština, biću primorana da tužim - kaže ona i dodaje da apeluje na advokata "njene dece da je ne izaziva i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike