Jelena Karleuša pobesnela nakon što je Đoković dobio ovo pitanje: To je primitivno "žigosanje" u 21. veku!

22.01.2023

18:57

3

Pevačica smatra da je besmisleno pisati broj godina iza imena slavnih ličnosti

Jelena Karleuša pobesnela nakon što je Đoković dobio ovo pitanje: To je primitivno "žigosanje" u 21. veku!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Celu Srbiju obišao je snimak Novaka Đokovića i Jelene Dokić koja mu je postavila pitanje vezano za godine.

Naime, najbolji teniser sveta odgovorio je u svom stilu, te je istakao da su 35. nove 25. što je mnoge nasmejalo, međutim, pevačica Jelena Karleuša nije ostala imuna na ovu situaciju, pa se povom čitave priče oglasila na svom Instagramu.

Jelena smatra da je broj godina koji se ljudima stavlja uz ime primitivno ponašanje za 21. vek, a ona to vidi kao žigosanje, koje nema nikakvog smisla.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša o godinama

- Broj koji se stavlja ljudima (pogotovo ženama i sportistima) uz ime je budalaština i primitivno "žigosanje" i u 21. veku nema nikakvog smisla! Ako je osoba koja je na primer rođena kao muškarac, ima pravo da se oseća kao žena, ima pravo da promeni pol i to zakon priznaje, zašto zaboga neko ne može da se oseća i izleda kako god on želi, kad je reč o godinama - napisala je ona na svom Instagramu, pa dodala:

- Zašto postoji broj uz naše ime kao da smo u konclogoru? Osoba je stara kad izleda i oseća se staro, ne zato što joj pored imena stoji neki broj. Takođe, ako neko izleda mlado i oseća se mlado čemu pritisak javnosti da ipak to nije? Zalažem se za neutralnost u tom smislu i ukidanje stavljanja broja uz ime osobe! Izborili smo se sa rasnim pravima, sa seksulanim slobodama, vreme je da se skine i ova poslednja stega civilizacije koju su ljudi sami sebi nametnuli i smislili - dodala je Jelena u svom maniru.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Inače, Jelena Karleuša je neko ko veruje u numerologiju, a oduvek je bila opsednuta brojem "3", koji ju je pratio u najvećim životnim pobedama, ali i porazima i tragedijama. Prema tome, Jelena je poručila svim medijima da umesto njenih godina, ubuduće, pored njenog imene stavljaju broj "3", "17", "5" ili "21", a sve ostalo smatraće provokacijom, kršenjem njenih prava i uvredom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike