Kanje Vest upoznao Nort sa novom ženom! Večerali u luksuznom restoranu u društvu mlađe sestre Selene Gomez! (FOTO)

25.01.2023

15:40

0

Porodično okupljanje dogodio se gotovo dve nedelje nakon vesti da su reper i njegova izabranica održali 'tajnu' ceremoniju venčanja

Kanje Vest upoznao Nort sa novom ženom! Večerali u luksuznom restoranu u društvu mlađe sestre Selene Gomez! (FOTO)
Višestruko nagrađivani reper: Kanje Vest - Copyright Profimedia

Najstarija kćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta u nedelju veče viđena je na večeri s tatom i njegovom novom suprugom, Bjankom Censori.

Zaljubljeni par čekao je Nort Vest u Malibuu, a "Daily Mail" navodi kako su devojčica i njena drugarica, inače mlađa sestra Selene Gomez, u pratnji obezbeđenja stigle u elitni restoran "Nobu".

Profimedia
Kanje Vest, Bjanka Censori u Malibuu

Poznati reper, novog imena 'Ye' nosio je crnu maramu oko lica i vojno zelenu pufer jaknu s crnim "kargo" pantalonama, a na fotografijama se vidi i zlatni prsten na njegovoj ruci.

Bjanka je nosila veliku kožnu jaknu s crnim patikama, a kombinaciju je upotpunila smeđom torbom preko ramena i parom krznenih belih čizama do kolena. Nort je izgledala ležerno u crnoj majici s kapuljačom i pocepanim farmerkama, a kosu je oblikovala u ružičasto-belo obojene pletenice.

Profimedia
Nort Vest i mlađa sestra Selene Gomez

Porodično okupljanje dogodio se gotovo dve nedelje nakon vesti da su Ye i njegova australijska saradnica održali 'tajnu' ceremoniju venčanja na Beverli Hilsu.

Podsetimo, Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. nakon gotovo sedam godina braka. Bivši par, koji zajedno ima četvoro dece zvanično se razveo u novembru 2022. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike