Kim Kardašijan na udaru zbog novog videa: Starletin potez razbesneo javnost!

30.12.2022

06:45

0

Svaki korak slavne brinete pod budnim je okom javnosti

Kim Kardašijan na udaru zbog novog videa: Starletin potez razbesneo javnost!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Nestali ljubimci Kim Kardašijan su konačno pronađeni — u garaži. Američka rijaliti zvezda i preduzetnica našla se na udaru kritika nakon što je najpre objavila, a zatim i obrisala TikTok video na kojem se vidi kako njena dva pomeranca, Suši i Sake, žive u garaži.

Instagram printscreen/kimkardashian
Psi Kim Kardašijan, Suši i Sake

U pokušaju da pokaže božićnu dekoraciju prostora u kome psi provode vreme, koja je uključivala čarape, mini božićne jelke i još mnogo toga, osnivačica Skims-a je slučajno pokazala štence kako se šepure po garaži.

- Ovaj video je izbrisan sa njenog naloga. Da li je to zato što Kim ne želi da ljudi misle da drži svoje pse u garaži? - upitao je jedan TikTok korisnik koji je objavio video, dok se drugi nadovezao:

- Ima hektare zemlje, ali drži pse u garaži, hm? Verovatno joj se ne uklapa u ’"estetiku" - zaključuje drugi. 

Međutim, bilo je i onih koji su branili bivšu suprugu Kanjea Vesta.

- Svi znate da je njena garaža zagrejana do maksimuma. Ne vidim ništa loše u ovome. Imaju čarape i drvo - napisao je korisnik i zaključio - Mislim da im je sasvim dobro. 

 

 

Podsetimo, nedavno je zvanično finalizovan razvod Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, a mnoge je šokirao iznos alimentacije koju će reper plaćati. Kim će i dalje s decom provoditi 80 odsto vremena, a Kanje će biti obavezan da plaća sumu od neverovatnih 200.000 dolara mesečno aleminentacije. Ekscentrični Vest će, takođe, morati da finansira i 50 odsto troškova za obrazovanje dece, kao i za njihovo obezbeđenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike