Progonitelj Kim Kardašijan dobio zabranu prilaska: Manijak joj je slao dijamantski prsten i ključeve od hotelske sobe!

25.01.2023

10:29

0

Starleta, nakratko, može da odahne

Progonitelj Kim Kardašijan dobio zabranu prilaska: Manijak joj je slao dijamantski prsten i ključeve od hotelske sobe!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan izvojevala je privremenu zabranu prilaska za muškarca koji je navodno više puta dolazio u njenu kuću, nazivao je svojom "ženom" i čak jednom prilikom poslao dijamantski prsten.

Dokumenti do kojih je došao TMZ, tvrde da je Džomoni Viktor Zigler prvi stupio u kontakt sa najslavnijom starletom na svetu, te više puta posećivao njen dom u čemu ga je sprečilo obezbeđenje bivše supruge Kanjea Vesta

U dokumentima koje je podneo njen advokat, Šon Holi, Kardašijanova tvrdi da joj je Zigler slao brojne predmete, uključujući i ključeve od hotelske sobe. Ono što je dodatno zastrašujuće, jeste činjenica da on ima kriminalnu prošlost, koja uključuje napad vatrenim oružjem i brojne pretnje.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kim je na sudu navela da su joj njegovi postupci izazvali emocionalni stres, u čemu se sudija, po svemu sudeći, slaže, jer je 28-godišnjaku izrekao privremenu zabranu prilaska do ročišta zakazanog za sledeći mesec.

Profimedia
Kim Kardašijan

Podsetimo, Kim Kardašijan, u petak je posetila poslovnu školu na Harvardu i kao gostujući predavač održala predavanje na kom je govorila o uspehu svog, više milijardi dolara vrednog, biznisa sa odećom za oblikovanje "SKIMS".

Ekipa snimatelja je pratila rijaliti zvezdu, a njena poseta je bila pravo iznenađenje za tamošnje profesore, kao i studente. Većina njih nije znala da će Kim i suosnivač pomenutog brenda, Džens Gred, prisustvovati ovom seminaru.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike