Anđelka Prpić više ne krije vezu sa kumom svog bivšeg: Pred svima se poljubili, glumica pokazala trudnički stomak (FOTO)

01.02.2023

07:42

2

Glumica je na jedan prestonički događaj došla u pratnji novog izabranika

Anđelka Prpić više ne krije vezu sa kumom svog bivšeg: Pred svima se poljubili, glumica pokazala trudnički stomak (FOTO)
Copyright ATAImages

Glumica Anđelka Prpić je posle razvoda sa suprugom Darijom Prpićem uplovila u emotivnu vezu sa najboljim drugom i kumom svog bivšeg sa kojim je i ostala trudna. 

Iako u medijima nikada nije želela da komentariše svoj emotivni život, osim to da je zaljubljena, Anđelka se bez ikakvog ustručavanja u pratnji svog novog izabranika M. Ž.  pojavila na jednom prestoničkom događaju. 

Sa osmehom na licu, uskoj crnoj haljini koja je istakla njene obline, ali i trudnički stomak, Anđelka je privukla pažnju svih paparaca, a ono što su svi prisutni mogli videti jeste da glumica nije krila vezu sa novim dečkom - te su se u jednom trenutku i poljubili.

Fotografije govore da je glumica nikad srećnija te da je sve vreme razgovarala sa svojim novim dečkom, ali i prijateljima. 

Podsetimo, Anđelka je prilikom jednog gostovanja istakla da napisi o njenoj vezi utiču na porodicu, zbog čega sve o ljubavnom životu želi da zadrži samo za sebe. 

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo - rekla je glumica, a onda otkrila da medijski naslovi utiču na njenu porodicu.

- Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam - kazala je Anđelka ranije u jutarnjem programu na TV Prva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike