Prvo pojavljivanje Anđelke Prpić posle afere: Jedem za dvoje, ma za sve!

31.12.2022

12:47

0

Glumica se prvi put pojavila u emisiji posle navoda da je trudna

Prvo pojavljivanje Anđelke Prpić posle afere: Jedem za dvoje, ma za sve!
Anđelka Prpić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić bila je gošća ovog prepodneva u emisiji „Šarenica” kod domaćina i voditelja Slobodana Šarenca. Njeno pojavljivanje je sve iznenadilo, s obzirom na to da se danima unazad piše o njenoj navodnoj aferi sa kumom bivšeg supruga, ali i o navodnoj trudnoći.

Kako je u studiju vladala novogodišnja euforija i svi su bili pozitivnog raspoloženja, Šarenac nije priopustio priliku da se našali sa Anđelkom navodeći joj da mora da je pita intimnu stvar iz života o kojoj svi pričaju već danima što je glumicu poprilično zbunilo.

- Ajde, pucaj - rekla mu je Anđelka.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

 

- Anđelka, kad praviš rusku salatu, kad stavljaš grašak - našalio se Šarenac sa njom, a ona mu je odgovorila kao iz topa:

- Na kraju.

Anđelka se osvrnula i na svoje poslovne poduhvate i istakla da je njena mama tužna što neće biti kod kuće za praznike.

- Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: „Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo” a ona kaže: „Ali tamo nema pečenja” - rekla je glumica.

Anđelka je otkrila da za Božić tradicionalno između ostalog sprema sarmu i domaću pogaču, a zatim je je ustala da se posluži pečenjem sa stola u studiju. Ono što objektivu kamere, ali i svim gostima u studiju nije promaklo, jeste da se glumici nazire stomačić. 

Printscreen Youtube/RTS
Anđelka Prpić

 

- Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas - brže-bolje se ispravila.

Da podsetimo, afera Anđelka danima puni medijske stupce, a kako se navodi glumica čeka dete sa kumom svog bivšeg supruga Darija Prpića. O ovoj temi glumica se do sada nije oglašavala, a njen bivši partner joj je poželeo sreću

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike