Anđelka Prpić stavila tačku na napise o njenoj navodnoj aferi: Moram da se izdignem, sve utiče na moju porodicu

01.01.2023

12:17

4

Glumica ne želi da komentariše svoj privatan život

Anđelka Prpić stavila tačku na napise o njenoj navodnoj aferi: Moram da se izdignem, sve utiče na moju porodicu
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić je danima unazad u žiži javnosti zbog navodne afere sa kumom bivšeg supruga Darija Prpića, ali i zbog navoda da je zatrudnela. Iako joj medijski napisi nisu baš naklonjeni, glumica nema nameru da se povuče u ilegalu, ali kako kaže, svoj emotivni život će čuvati samo za sebe. 

Ipak, Anđelka se ne libi da prizna da u ovu 2023. godinu ulazi srećno i voljeno. 

- Baš sam lepo, ušuškano, srećno, ispunjeno. Nekako se osećam voljeno i radujem se godini koja dolazi - rekla je glumica, pa otrkrila šta za nju znači sreća. 

- Svi jurimo za velikim postignućima, nije bitno da li su opipljivi, materijalni. Nekad stvarno nismo svesni da smo već srećni. Ono što je lepota i filozofija je da je to zapravo trenutak ili neki trenuci koje kad već osvesitmo, oni su prošli. Ali stalno imaš novi cilj da ponovo pronađeš sreću, da je ponovo osvojiš. Svi smo počeli da analiziramo, ja prva, sebe i sve oko sebe, a onog momenta kad probam da to isključim, shvatim da mi je lakše da osetim sreću - rekla je Anđelka, a onda i rekapitulirala godinu za nama, te otkrila koji momenti su joj bili najsrećniji.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Prpić

- Baš ih je bilo mnogo. Ne znam da li bih mogla tako lako hijerarhijski da ih poređam, ali na primer, imala sam trenutak ogromne sreće i ponosa kad mi je sin dobio ulogu u jednom filmu, čija se premijera očekuje u ovoj godini. To je bila neka njegova potvrda da je uspeo da u jednom ozbiljnom snimanju koje je trajalo 50-ak dana pokaže da je zreo, socijalno inteligentan i slično. Kao mama bih mogla da odahnem. To je jedan od najlepših momenata. Imali smo i premijeru filma "Ala je lep ovaj svet". To je bio lep trenutak. Bilo je dosta lepih momenata. Sačuvala bih tu godinicu u jednoj lepoj fioci - zaključila je.

Anđelka se osvnula i na medijske napise poslednjih dana koji se tiču njene navodne afere sa M. Ž, najboljim prijateljem njenog bivšeg muša.

Printscreen ,,Paparaco lov"
Anđelka Prpić

 

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo - rekla je glumica, a onda otkrila da medijski naslovi utiču na njenu porodicu.

- Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam - kazala je Anđelka u jutarnjem programu na TV Prva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike