Anđelka Prpić se oglasila u jeku afere sa kumom i otkrila kako se oseća: Biće bolje!

09.01.2023

21:54

0

Glumica izbegava da javno govori o privatnom životu

Anđelka Prpić se oglasila u jeku afere sa kumom i otkrila kako se oseća: Biće bolje!
Anđelka Prpić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Privatni život glumice Anđelke Prpić poslednjih nedelja glavna je tema domaćih medija, a vest o trudnoći i aferi sa najboljim prijateljem i venčanim kumom bivšeg muža Darija Prpića šokirala je javnost.

Glumica se nije oglašavala ovim povodom, a pre nešto više od mesec dana istakla je da je njen izbor da u javnosti govori isključivo o svom poslu, jer ne može da se bori sa glasinama koje kruže.

Anđelka se sada oglasila na svom Instagram nalogu i poslala jasnu poruku, kojom je otkrila kako se oseća u jeku skandala.

Instagram printscreen/andjelkap
Anđelka Prpić otkrila kako se oseća

- Sve je dobro i biće još bolje - stoji u objavi koju je glumica podelila na svom Instagram storiju.

Inače, Anđelka je u javnosti uvek dozirano govorila o bivšem mužu, čuvajući najveću intimu za sebe. U svojim ulogama često je zabavna i duhovita, ali njen nekadašnji suprug smatra da ona uopšte nije takva u stvarnom životu.

Glumica je jednom prilikom priznala da njen bivši suprug Dario smatra da ona nije ni blizu interesantna privatno kao što je u ulogama koje gledamo na malim ekranima, te nije ni čudo što su nakon rođenja sina stavili tačku na brak.

Tanjug/Jadranka Ilić
Anđelka Prpić

Podsetimo, Anđelka je nedavnosnimljena tokom jednog vedrog dana dok je šetala psa, u opuštenom izdanju. Suptilno izmenjenu figuru u petom mesecu trudnoće skrivala je širokom odećom, a svoj pogled naočarima za sunce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike