Elena Kitić modna ikona odmalena! Slika iz prošlosti sa majkom zapalila društvene mreže, ne biste je prepoznali! (FOTO)

07.11.2022

22:40

2

Mala Elena se svojevremeno sa roditeljima pojavila na snimanju jedne emisije i to u hipi bundici, koja je u tom trenutku bila modni krik

Elena Kitić modna ikona odmalena! Slika iz prošlosti sa majkom zapalila društvene mreže, ne biste je prepoznali! (FOTO)
Elena Kitić - Copyright Instagram printscreen/elenakitic

Otkako se prvim singlom pojavila na estradnom nebu, mlada pevačica i ćerka popularnog estradnog para, Elena Kitić, ne prestaje da intrigira javnost i privlači pažnju.

Elena se svojim ekstravagantnim pesmama i smelim imidžom brzo istakla među pevačicama mlađe generacije. Nema sumnje da je prvobitnu popularnost stekla preko slavnih roditelja, Mileta Kitića i Marte Savić, a mnogi spekulišu na koga više liči. Sada je isplivala fotografija iz ranog detinjstva, na kojoj pevačica pozira sa majkom Martom, koja je tada bila u piku svoje pevačke karijere.

Očigledno da je Elena lepotu nasledila od majke, a mnogu smatraju da podjednako liči i na oca Mileta. Poznato je da prati modne trendove, a po svemu sudeći dobar ukus je gradila godinama uz majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Javnost mnogo spekuliše o ljubavnom životu pevačice, koja do sada nijednog partnera nije javno predstavila, a kako su mediji prenosili Elena je bila u romansi sa rijaliti učesnikom Franom Pujasom, kog je ostavila po izlasku iz jednog rijalitija. 

Nagađalo se da je Elena Frana ostavila zbog kolege Mihajla Veruovića Vojaža, sa kojim je nedavno izbacila duet ''London''. Reper je tada stao na kraj insinuacijama o njihovoj navodnoj ljubavnoj romansi.

Printscreen Youtube/ IDJVideos.TV
Elena Kitić i Vojaž

 - Ljudi pričaju svašta, ali to nije tačno. Elena i ja smo prijatelji i saradnici - rekao je kratko reper nedavno.

Ona je nedavno uplovila u ljubavnu romansu sa reperom Mihailom Vujićem, koji je poznatiji pod umetničkim imenom kao Miksa. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike